Ünlü İsimler, Filenin Sultanları’nı Ekonomi Sınıfında Getiren THY’ye Tepki Gösterdi

Ünlü İsimler, Filenin Sultanları’nı Ekonomi Sınıfında Getiren THY’ye Tepki Gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Filenin Sultanları, Amerika’ya seyahat etmişti. Seyahat esnasında ise tarifeli uçakla gitmesi büyük tepki çekti. Ekonomi sınıfında Filenin Sultanları’nı ağırlayan THY için çığ gibi büyüdü.

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nın, Amerika yolculuğu tartışma yarattı. Türk Hava Yolları tarafından tarifeli uçak ile voleybol takımının yolculuk etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

13 saatlik Amerika uçuşunda özel bir uçak olmaması ünlüler tarafından da büyük tepkiye yol açtı. Şahan Gökbakar’ın “Çilenin Sultanları” çıkışı viral oldu.

ekran-resmi-2024-05-28-13-22-20.png

ÜNLÜLERDEN FİLENİN SULTANLARI’NA DESTEK

Filenin Sultanları’na karşı yapılan uygulama sonrasında ünlülerden sosyal medya paylaşımları geldi. Tepkiler çığ gibi artarken ünlülerden şu şekilde paylaşım geldi;

  • Hazal Kaya; “Bu yaptığınız benim gücüme gitti ya. İşte marka değerleriniz, öncelikleriniz, kim olduğunuz bir kez daha ortaya çıkmış oldu iyi oldu. Umarım biraz utanmanız vardır da bu güzelim kızların sağında solunda logomuz varsa kaldırırsınız.”
  • Burcu Biricik; ”Hakikaten neden? Bizi başarıdan başarıya, gururdan gurura uçuran milli takımımız için uygun görülen bu mu?”
  • Demet Evgar; “Yazıklar olsun. Bizleri her sektörde kadın, erkek arasındaki orantısız hak ve özgürlüklerle mücadele etmek zorunda bırakan bu düzene yazıklar olsun.”
  • Şahan Gökbakar; “Çilenin Sultanları. Şu takıma business bileti çok mu gördünüz? Amerika'ya 13 saat ekonomi uçurulur mu bu kızlar? Nasıl bir federasyonsunuz?”
  • Selin Şekerci; “Bu nasıl olabilir ya bir de bu ilk defa da yaşanmıyor? Azıcık utanır mısınız bilmem.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler