Ünlü İş İnsanı, Lüks Aracıyla Maddi Hasarlı Kazaya Karıştı

Ünlü İş İnsanı, Lüks Aracıyla Maddi Hasarlı Kazaya Karıştı

İş insanı, öğle saatlerinde lüks aracıyla kaza yaptı. Adı bir dönem Şeyma Subaşı ile anılan iş insanı Sinan Urfalı, milyonluk aracını perde çıkardı. İşte detaylar…

İnsanlar, Sinan Urfalı’yı daha çok 2020 yılında aşk söylentileriyle tanıdı. O dönem adı Şeyma Subaşı ile anılan iş insanı ün yaptı. Sonraki süreçte ne yaşadığı çok takip edilmemişti.

7 Aralık Perşembe günü Sinan Urfalı, İstanbul şehir içinde trafik kazasına karıştı. Yoğun yağış ile beraber kayganlaşan yolda arabanın hakimiyetini sağlayamadı ve maddi hasarlı kazaya engel olamadı.

İŞ İNSANININ BURNU BİLE KANAMADI

36 yaşındaki iş insanı, kazayı Eyüpsultan Kemerburgaz-Göktürk mevkinde yaşadı. Kaza, 7 Aralık Perşembe günü saat 11.30’da meydana geldi. İş insanı, Göktürk yönüne doğru giderken aracın kontrolünü kaybetti.

Ferrari markalı spor otomobilin kontrolünü kaybeden iş insanı, bariyerlere çarptı. Daha sonrasında yolda bir müddet sürüklenen araç, yolun ortasında durdu. Değeri yaklaşık 10 milyon lirayı bulan arabanın perte çıktığı bildirildi. Sinan Urfalı, kazadan burnu kanamadan kurtuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler