Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı, Yine Aşık Olduğunu Söyledi

Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı, Yine Aşık Olduğunu Söyledi

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Takipçileri, bu açıklamanın ardından Subaşı’nın yeni sevgilisini merak ediyor. İşte detaylar.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile beraber olup, sonrasında evlenmişti. Çiftin yaşantısı büyük dikkat çekmişti. Ancak ikili anlaşamayıp boşandı. Sonrasında ise Subaşı Mısırlı ünlü iş insanı Meedo ile evlendi.

Meedo ile uzun süre aşk yaşadıktan sonra evlenmesine rağmen Şeyma Subaşı’nın bu serüveni de oldukça kısa sürdü. Özel hayatıyla ilgili sürekli gündeme düşen Subaşı, yeniden aşık olduğunu aktardı.

ÜNLÜ FENOMEN ŞEYMA SUBAŞI, YİNE AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtığını söyledi. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Subaşı;

“Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum.”

Magazinde yer alan haberlere göre Şeyma Subaşı’n ın Barış Alper Yılmaz’la eğlendiği aktarıldı. Bunun üzerine ikili arasında yeni aşk iddiaları ortaya atıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler