Türkiye’nin Afroditi Sessiz Sedasız Dünya Evine Girdi!

Türkiye’nin Afroditi Sessiz Sedasız Dünya Evine Girdi!

Türkiye’de “Afrodit” lakabıyla tanına Banu Alkan, büyük bir sürprize imza attı. Yaklaşık 2 yıldır beraber olduğu genç sevgilisiyle evlendi. Evlilik, sessiz dedasız yapılırken, çiftin düğünü aynı sessiz olmayacak gibi duruyor…

Banu Alkan, sürpriz bir şekilde evlendiğini duyurdu. Kimsenin beklemediği bir anda evlilik müjdesini Ev Gezmesi programında verdi. Evrim Akın’ın sunduğu programda evinin kapısının açan Banu Alkan, özel hayatıyla ilgili konuştu.

EVLİLİK BİR ANDA GELİŞTİ

Yeşilçam’a damgasını vuran ve güzelliği ile insanları mest eden Banu Altan evlendi. 2 yıldır beraber olduğu Kemal Yıldız ile hayatlarını birleştirdi. Henüz düğün yapmayan çiftin ani kararı sürpriz olarak karşılandı.

ekran-resmi-2024-02-13-11-06-10-001.png

Evrim Akın ile Ev Gezmesi programında konuşan Alkan, hem eşi hem de düğün hakkında konuştu;

“Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. 2 yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım.”

DÜĞÜN İKİ YERDE YAPACAĞIZ

“Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider bir düğün daha yaparız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler