Tolga Sarıtaş, 5 Yıllık Sevgilisiyle Dünya Evine Girdi: Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Tolga Sarıtaş, 5 Yıllık Sevgilisiyle Dünya Evine Girdi: Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Uzun süre birliktelik yaşayan Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, dünya evine girdi. 5 yıldır aşk yaşayan ikili, bu birlikteliği evlilik ile taçlandırdı. Dün itibarıyla görkemli bir törenle çift, yeni bir hayata adım attı.

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, son dönemde iyi bir çıkış yakaladı. Dizilerde oynadığı rollerle önemli başarıla ima atan Sarıtaş, kısa sürede adından söz ettiren birisi oldu. Kariyeri kadar özel hayatı da bir hayli başarılı olan oyuncu, 5 yıllık birlikteliği evlilikle sonuçlandırdı.

Oyuncu Tolga Sarıtaş’ın eşi Zeynep Mayruk ise, moda dünyası tarafından yakından biliniyor. Modacı olan Zeynep Mayruk, düğündeki halleriyle ne kadar mutlu olduğu görüldü.

ekran-resmi-2024-06-28-20-33-46.png

DÜĞÜNE ÜNLÜLER ADETA AKIN ETTİ

Sarıtaş ve Mayruk çiftinin anlamlı gününe; Engin Akyürek, Sarp Akkaya - Sinem Akkaya, Özgür Çevik - Hatice Kartoğlu, Alina Boz - Umut Evirgen, Melis Birkan - Aras Aydın, Hatice Şendil - Burak Sağyaşar, Banu Savcı - Timur Savcı, İnci Gündoğdu - Ali Gündoğdu, Yağız Alp Akaydın, Hanzade Durmuş gibi ünlü isimler katıldı.

ekran-resmi-2024-06-28-20-34-33.png

GELENEKLERİMİZ YERİNE GELDİ

Nikahın ardından hem Tolga Sarıtaş hem de Zeynep Mayruk, gazetecilere konuşma yaptı. Mayruk, “Ben bu zamana kadar sakindim ama Tolga beni evden almaya gelince çok heyecanlandım” açıklamasını yaptı. Sarıtaş ise şunları söyledi;

“Geleneklerimizi yerine getirdik. Yuva kurmaya karara verdik, sevdiklerimizi de aramızda görünce her şey tadından yenmez oldu. Bugünü hep beraber kutlayacağız. Çok mutluyuz. Hemen balayı yapmayacağız. Zeynep yoğun olduğu için Ayvalık'ta kısa bir tatil yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler