Survivor’da Gergin Dolu Dakikalar: Turabi ve Hakan Birbirine Girdi!

Survivor’da Gergin Dolu Dakikalar: Turabi ve Hakan Birbirine Girdi!

İzleyenleri ekrana kilitleyen TV8’in sevilen programı Survivor’da yine ortalık karıştı. Yarışmanın öne çıkan iki ismi Turabi ve Hakan birbirinin üzerine yürüdü o anlar ekranlara saniye saniye yansıdı…

Survivor All Star, bütün heyecanıyla geçtiğimiz haftalarda başladı. Aksiyonun hiç eksik olmadığı yarışmada kavga ve kaos her zaman üst sırada yer alıyor. Reyting rekorları kıran yarışma, izleyiciyi ekran başına kitliyor.

En son olayın baş kahramanları ise Turabi ve Hakan oldu. İki isim tartışmaya başladı ve hararetli bir söz dalaşı yaşandı.

İKİLİYİ ARKADAŞLARI ZOR AYIRDI

Ödül oyununda yarışmacıların epey bir gergin olduğu kameralara yansıdı. Birçok yarışmacı sinirlerine hakim olamazken söz dalaşı da yaşandı. Gergin dolu dakikaların öne çıkan ismi Turabi ve Hakan’dı. Bir türlü yıldızı barışmayan ikili yine birbirine girdi.

İkili birbirinin üzerine yürüyerek söz dalaşına başladı. O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı. İkiliyi arkadaşları ayırmakta zorluk çekti. Kavganın büyümemesi adına Acun Ilıcalı, oyun yerine gelerek müdahalede bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler