Survivor Yarışmacıları Belli Oldu

Survivor Yarışmacıları Belli Oldu

Survivor ilk olarak 2005 yılında Türkiye’de yayınlanmaya başlamıştı. Popüler olan yarışma Dünya’nın birçok ülkesinde düzenlenmektedir. Son yıllarda özellikle Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yapımcılığını üstlenmesi ile daha çok popüler olmuştur. Reytinglere..

Survivor ilk olarak 2005 yılında Türkiye’de yayınlanmaya başlamıştı. Popüler olan yarışma Dünya’nın birçok ülkesinde düzenlenmektedir. Son yıllarda özellikle Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yapımcılığını üstlenmesi ile daha çok popüler olmuştur. Reytinglere doymayan bu yarışma programı oldukça zor olan aşamalar ile son bulmaktadır. Adada yaşam mücadelesi veren iki grup arasında süren yarışma belli bir süre sonra iki rakip grubun birleşmesi ile devam etmektedir.

Son derece uzun olan yarışma tek kişinin ödülü alması ile son bulmaktadır. Her yıl düzenlenen bu yarışma bu sezonda da heyecanla bekleniyor. Belli bir seyirci kitlesine sahip olan yarışma programında her hafta potadaki yarışmacıların mücadelesi ile devam eder. Hiçbir teknolojik ürünün bulunmadığı yarışma zorlu platform yarışmaları ile de ayrı heyecanlandırıyor.

Survivor 2023 Kadrosunda Kimler Yer Alacak?

Her yıl belli yarışmacılar ile başlayan yarışma, yedek kadroyu da barındırıyor. Ülkemizde aşırı talep bulunan bu yarışma sevilmektedir. Ünlülerin de yer aldığı yarışma için Acun Ilıcalı’nın bildirmiş olduğu 2023 yılında Survivor kadrosu ise şu şekilde;

  • Ümit Erdim; Ünlü dizi oyuncusu Selena adlı çocuk dizisi ile tanınmıştır. Birçok dizide ve sinema filmlerinde de yer alan oyuncu ülkemizde oldukça seviliyor.
  • Berdan Mardini; Ünlü türkücü olarak bilinen şarkıcı şu sıralar sosyal medya tarafından çok popülerdir. Sarkıcı son olarak Survivor kadrosunda yer alacak.
  • Murat Eken ; “ Çok Güzel Hareketler Bunlar “ adlı tiyatro programı ile tanınan oyuncu, tam bir komedyen olarak Survivor’da bu yıl yer alacak. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu bu yıl kendini bu yarışmada gösterecek.
  • Tik tok fenomenlerinin yer alacağı ise gelen bilgiler arasında ye alıyor. Sosyal medyada birçok fenomenin ismi yer alsa da henüz bu fenomenlerin kim olacağı belli olmadı.

Survivor 2022 ‘de Kim Birinci Olmuştu?

6 ay süren yarışma 2022 yılında oldukça zorlu mücadelelere sahne olmuştu. Adem ve Nisa’nın finale kalması ile birlikte seyirci 2022 yılının Survivor şampiyonunu Nisa Bölükbaşı şampiyon oldu. Bu yıl ise oldukça heyecanlı bir sezon seyirciyi bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler