Survivor All Star’da Sürpriz İsim: Acun Ilıcalı Açıkladı!

Survivor All Star’da Sürpriz İsim: Acun Ilıcalı Açıkladı!

TV8’in en sevilen yarışması Survivor All Star için geri sayım başladı. Yarışmaya az bir süre kala katılacak kişilerde merak ediliyor. Yeni sezonda yeni bir sürpriz isim katılacağı açıklandı. İşte o isim…

Her sene düzenli olarak gerçekleşen Survivor All Star, kadrosuyla tekrardan öne çıkıyor. TV8’in patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yeni sezon kadrosunu paylaştı. 13 Haziran 2023 tarihinde Survivor’ın kazananı Nefise olmuştu. Kıyasıya süren yarış finale kadar zorlu mücadelede sahne oldu.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla beraber kadroda belli oldu. Survivor All Star 2024 kadrosu şu şekilde oldu;

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Turabi, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik

SURVİVOR’A SÜRPRİZ İSİM

Geçtiğimiz dönemde yarışmacı olan isim sürpriz bir şekilde kadroya dahil oluyor. SMS oylaması yapılmadan Survivor All Star 2024 yılına yeni isimler açıklanıyor.

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamada yeni isim belli oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada SMS oylaması olmadan kadroda yer alacak olan isim  Furkan Kızılay oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler