Survivor All Star’da Ödül Oyununu Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?

Survivor All Star’da Ödül Oyununu Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?

TV8’in sevilen programı Survivor’da üçüncü gün heyecanı yaşandı. Haftanın üçüncü gününde ödül oyunu için oyuncular yarıştı. 24 Ocak Çarşamba günü ödül oyununu hangi takım kazandı? Eleme potasında kimler yer aldı?

Efsane isimlerin yer aldığı Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla sürüyor. Gün geçtikçe açlık ile mücadele eden yarışmacıların zaman zaman sinirleri üst seviyeye çıkıyor. Yarışmaları kaybeden takımın telafisi zor olduğu günler yavaş yavaş geliyor.

Ödül oyununun yer aldığı üçüncü günde ayrıca eleme potası şekillendi. Eleme gecesinde isim daha yarışmaya veda edecek. Eleme potasına ise geçtiğimiz gün sürpriz bir isim Turabi de dahil olmuştu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da ödül oyunu her iki takım açısından oldukça kritik önem taşıyor. Günlerdir aç olan kırmızı takım ödül oyunu için çok çabaladı. Fakat çokokrem ödülünün sahibi mavi takım oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Kırmızı takımın üst üste oyun kayıpları yaşadı. Bu da potada kırmızı takımdan daha çok oyuncu olmasına neden oldu. Eleme adaylarında Turabi - Sercan ve Özgür - Bozok eşlemesi oldu. Geçtiğimiz hafta adaya Seda veda etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler