Survivor All Star'da Kadrolar Netleşmeye Başladı: Sürpriz İsim Var Mı?

Survivor All Star'da Kadrolar Netleşmeye Başladı: Sürpriz İsim Var Mı?

2024 Survivor All Star’a az bir süre kaldı. Survivor izleyicisi yeni sezonu şimdiden merak ediyor. Ekranlara gün sayan programın kadrosunu yavaş yavaş şekilleniyor. Listeye son bir sürpriz isim dahil oldu. İşte detaylar…

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor, bu sene yine All Star formatında yer alacak. Rekabetin üst düzey olduğu yarışmada yine birbirinden ünlü yarışmacı boy gösterecek.

ALL STAR’A SON KATILAN YARIŞMACI KORKUT

Survivor All Star’a son katılacak olan yarışmacıyı Acun Ilıcalı duyurdu. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ilıcalı, Ersin Korkut’un 2024 yılı için kadroda yer alacağını belirtti.

Acun Ilıcalı, takipçilerine müjdeyi, “Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz” cümleleriyle verdi.

SURVİVOR KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Survivor All Star kadrosunda; Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Furkan Kızılay yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler