Survivor All Star’da Beklenmedik Ayrılık: Turbo Turabi, Adaya Veda Ediyor, İşte Nedeni…

Survivor All Star’da Beklenmedik Ayrılık: Turbo Turabi, Adaya Veda Ediyor, İşte Nedeni…

TV8’de yayınlanan Survivor All Star yarışmasında sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde büyük kavga ve tartışmalara neden olan olay yaşanmıştı. Bu olayın ardından şimdi de Turabi’nin adadan ayrılacağı söylendi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Survivor All Star’da konseyde kavga eden Nagihan ve Nefise, Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarmıştı. Yaptıkları hareketler nedeniyle Ilıcalı iki oyuncuya da ceza verdi. Nagihan’a 5, Nefise’ye ise 2 ödülden men cezası verildi.

Olaylar hala sıcaklığı korurken bir haberde eski Survivor şampiyonu Turabi’den geldi. Turbo Turabi’nin Survivor’dan ayrıldığı aktarıldı.

TURABİ NEDEN ADADAN AYRILDI?

Survivor All Star beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Survivor All Star’ın önemli yarışmacılarından biri olan Turbo Turabi, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı. Ayrılma sebebi olarak da sağlık sorunları olduğu belirtildi.

Turabi Çamkıran, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Tedavi olan Turabi, yarışmaya devam edemeyecek. Sağlık sorunlarının artması nedeniyle yarışmaya bu kategoride son verdi.

ekran-resmi-2024-02-08-10-48-59.png

TURABİ HAKKINDA ILICALI AÇIKLAMA YAPTI

Acun Ilıcalı, Turabi’nin adaya veda etmesi hakkında konuştu. Hem sağlık durumunu hem de yaşananları paylaştı. Ilıcalı,

“Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler