Söylemezsem Olmaz’ın Yeni Sunucusundan Akıl Almaz “Hırka-i Şerif” Gafı…

Söylemezsem Olmaz’ın Yeni Sunucusundan Akıl Almaz “Hırka-i Şerif” Gafı…

Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında kadro değişikliğine gidilmişti. Program Pazartesi gününden itibaren yeni kadroyla izleyicinin karşısına çıktı. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan “Hırka-i Şerif” çıkışı olay oldu. Detaylar haberimizde…

“Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında yeni ekip tanıtıldı. Didem Delen, Selen Görgüzel ve Bila Özcan’ın sunduğu programda üç değişikliğe birden gidildi. Yeni sunucular; Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Söylemezsen Olmaz, yeni kadrosuyla 19 Şubat Pazartesi günü yayın hayatına başladı. Bu hafta içinde bir programda ise Hande Sarıoğlu büyük bir gafa imza attı.

YENİ SUNUCULARA TEPKİ VAR

Henüz bir haftasını dolduran Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik’e büyük bir tepki var. Yorumlarda sunucuların kullandıkları kelimeler izleyicileri çilden çıkarıyor. Son olay ise, bir anda gündem oldu.

HIRKA-İ ŞERİF SÖYLEMİ

Programda eski futbolcu Arda Turan’ın eşinin giydiği triko tartışıldı. Fiyatının yüksek olduğu triko hakkında yorumda bulunan sunuculardan Hande Sarıoğlu’nun “Hırka-i Şerif” çıkışı sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Kullanıcıların sosyal medya üzerinden; “Alın bunları ekranlardan", Her önüne gelene program yaptırırsanız böyle olur", "Bence son programıydı” yorumları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler