Slow Popun Üretken İsmi Antalya'da

Slow Popun Üretken İsmi Antalya'da

YAZDIĞI şarkılarla adından söz ettiren şarkıcı Ersay Üner, Antalya Riff'te kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Üner, sevenlerine söz ve müziği kendisine ait olan şarkıları seslendirdi.

Türk Pop Müziğinin sevilen şarkı sözü yazarı ve bestecisi Ersay Üner, Antalya Riff'te sahneye çıktı. Sevilen şarkıcı söz ve müziğinin kendisine ait olan şarkılardan oluşturduğu repertuvarla sahne alırken, şarkılarını sevenleriyle beraber seslendirdi. 42 yaşındaki şarkıcı 2 gün önce aşı olduğunu da dile getirirken, bir önceki konserini bu yüzden iptal ettiğini ancak halsiz olmasına rağmen Antalya'daki konserini iptal etmediğini belirtti. Ersay Üner, Tuğba Yurt'a verdiği "Benim O', Aleyna Tilki'ye verdiği "O Sen Olsan Bari" ve kendi seslendirdiği "İki Aşık', "Seni Soruyorlar" gibi sevilen parçalarını da kendisin dinlemeye gelen sevenleriyle beraber söyledi. Şarkıcı yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, kendisinden önce sahne Enes Demirci sahne aldı.

Antalya Riff'te cumartesi gecesi geçtiğimiz aylarda Serdar Ortaç ile ilişkisini noktalayan Seçil Gür şarkıları ve sahne performansıyla sevenlerine keyifli saatler yaşatacak. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen konserler Antalyalıları müzik ve eğlenceye doyuracak.

Slow Popun Üretken İsmi Antalya'da

Slow Popun Üretken İsmi Antalya'da

Slow Popun Üretken İsmi Antalya'da

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler