Serenay Sarıkaya, Sevgilisi Mert Demir'in Konserinde! 'Benim Kralım'

Serenay Sarıkaya, Sevgilisi Mert Demir'in Konserinde! 'Benim Kralım'

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in konserine katıldı ve sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu. İşte haberin detayları...

Gösteri dünyasının gözde isimlerinden Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sarıkaya, son olarak sevgilisinin konserine katılarak dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü.

Son dönemin en popüler şarkılarından 'Ateşe Düştüm' ile büyük beğeni toplayan Mert Demir, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle de gündemde. İkili, her adımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor.

ELELE GÖRÜNTÜLENDİLER!

Uzun süredir haklarında çıkan aşk iddialarına karşı sessiz kalan çift, Kuruçeşme'de el ele yakalanarak dedikoduları doğrulamıştı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Sarıkaya ve Demir, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak ünlü oyuncunun Ortaköy'deki yeni evine gitmişlerdi.

İkilinin sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar da gündemden düşmüyor. Sarıkaya, sevgilisinin kapak fotoğrafına gülücük ve roket emojisiyle birlikte "O tişört benim" yorumunu yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Demir ise bu yoruma kayıtsız kalmayarak cevap verdi.

KRALIM' NOTU

Nisan ayında birlikte görüntülenen çiftin aşkı tam gaz devam ediyor. Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in konserine katılarak sahne arkasından bir fotoğraf paylaştı ve bu kareye "Kralım" notunu düştü. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

6665730a5a126249b408f0f3.webp

SERENAY SARIKAYA VE MERT DEMİR'İN AŞKI

Ünlü çiftin aşkı, magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Peki, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir nasıl tanıştı? İlişkileri nasıl başladı?

İkilinin yolları, ortak arkadaşları sayesinde kesişti. Müzik dünyasının yetenekli isimlerinden Mert Demir, oyuncu Serenay Sarıkaya ile tanıştığı ilk andan itibaren etkilenmiş ve kısa sürede yakınlaşmışlardı.

Sarıkaya ve Demir, tanışmalarının ardından sık sık görüşmeye başlamış ve sonunda ilişkilerini resmiyete dökmüşlerdi. Magazin dünyasının radarından kaçmayan bu ilişki, her geçen gün daha da güçleniyor.

Sarıkaya ve Demir, ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih etmiyor. Ancak, hayranları merakla çiftin gelecek planlarını öğrenmek istiyor. Peki, ünlü çift evlilik planları yapıyor mu?

Sarıkaya ve Demir, ilişkilerini medyadan uzak, sakin bir şekilde yaşamayı tercih ediyor. Evlilik konusunda ise henüz net bir açıklama yapmadılar. Ancak, çiftin yakın çevresi, ilişkilerinin oldukça ciddi olduğunu belirtiyor.

İkili, kariyerlerine odaklanmış durumda. Sarıkaya, oyunculuk kariyerinde yeni projelere imza atarken, Demir ise müzik kariyerinde başarılı adımlar atmaya devam ediyor. Çiftin, birbirlerine destek olarak bu yolda ilerlemesi, hayranlarını mutlu ediyor.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı, magazin dünyasında büyük ilgi görüyor. Her adımlarıyla gündem olmayı başaran ünlü çiftin, mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşadıkları görülüyor. Sarıkaya'nın sevgilisinin konserine katılarak yaptığı paylaşım, bu aşkın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Hayranları, çiftin gelecek planlarını merakla beklemeye devam ediyor.

antalyahaber.tv

0x0-28-gunde-5-kg-verdiren-serenay-sarikaya-diyeti-unlu-oyuncunun-dumduz-gobeginin-sirri-1717854602449.webptween-mert-demir-0372.jpgtween-mert-demir-0372.jpg

tween-mert-demir-0372-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler