Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan Skandal İddia: Eski Eşler Birbirine mi Girdi?

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan Skandal İddia: Eski Eşler Birbirine mi Girdi?

Medyanın en çok konuşulan isimleri arasında gelen Fenomen Selin Ciğerci ile eski eşi Gökan Çıra birbirine mi girdi? İşte detaylar...

İddialara göre, Ciğerci'nin eski eşiyle yaşadığı gerilimde, "Yaktın bizi" ifadesi dikkat çekti. İşte haberin detayları...

ESKİ EŞLER BİRBİRİNE GİRDİ?

2019 yılında nikah masasına oturan ve 2021'de boşanan Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra, gizemli bir çatışmanın içine girdi. Gelişmeler, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrasında ortaya atılan iddialarla daha da karmaşık hale geldi. 2. sayfa'nın haberine göre Ciğerci'nin eski eşine yönelik sarf ettiği iddia edilen çarpıcı ifade, "Yaktın bizi," sözleri oldu.

"YAKTIN BİZİ"

Magazin dünyasında çalkantılı günler devam ediyor. Dilan Polat ve Candan kardeşlerin ardından, 600'e yakın fenomenin soruşturma altında olduğu iddiaları gündemi sarstı. Şimdi ise Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra, 2. Sayfa'nın yeni iddiasının odağında.

Sisi'nin iddiasına göre; Ciğerci ve Çıra arasında çıkan anlaşmazlık büyük yankı uyandırdı. Fenomen Selin Ciğerci, eski kocasına karşı sert bir dille, "Yaktın bizi, başımızı nasıl belaya soktun" ifadelerini kullanarak sitem ettiği iddia edildi. Ciğerci'nin iddialara göre arkadaşlarına, "Markaları her şeye satıp Amerika'ya gidiyorum çok gerildim ne yapacağımı bilemez durumdayım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler