Selena Gomez, Yeni Saç Modeliyle Dikkat Çekti: Eski Halinden Eser Yok!

Selena Gomez, Yeni Saç Modeliyle Dikkat Çekti: Eski Halinden Eser Yok!

Dünyaca ünlü şarkıcı Selana Gomez, yeni saç stiliyle dikkat çekti. Sık sık olamasa da imaj değiştiren başarılı şarkıcı son haliyle herkesi şaşırttı. Daha sade bir imaj yakalayan Gomez, saçlarıyla dikkat çekti.

Selena Gomez uzun saçlarına geri döndü. Daha önce sık sık kısa saçlarla görülen dünyaca ünlü yıldız, yeniden eski haline dönüş yaptı.

31 yaşındaki Gomez, 26 Haziran Çarşamba günü Jimmy Kimmel Live'da bir görünüm sırasında yeni saç modelini gösterdi. Daha önce bir lobda kesilmiş olan aktrisin saçı, göğüs kısmına kadar kademeli olarak uzatıldığı görüldü.

ekran-resmi-2024-06-28-09-17-49.png

YENİ TARZI ELEŞTİRİLERLE KARŞILANDI

Selana Gomez, yeni saç ve yüz sitiliyle eleştirilerin hedefinde oldu. Pembe yanaklar, sıcak bir kontur, kanatlı eyeliner, uzun kirpikler, pembe dudaklar ve tüylü kaşlarla dikkat çekti. Ancak bazı magazin duayenleri tarafından eleştirildi.

Güzel şarkıcı Gomez, beyaz yakalı, dik yakalı, altın düğmeli ve cepli siyah Versace midi elbisesi ile poz verdi. Siyah deri bir çanta, zarif yüzükler ve pırlanta küpeler ile diğer dikkat çeken tarafları oldu.

ekran-resmi-2024-06-28-09-17-23.png

CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE BAŞKA GOMEZ

Selana Gomez daha önce Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde farklı saç stiliyle görülmüştü. Emilia Perez fotoğraf konuşmasına katılırken omuz hizasında saç stiline sahipti. Saçları ayrıca dalgalı şeklindeydi.

Cannes Film Festivali sırasında başka bir yerde Gomez, Emilia Perez galasına katılırken siyah beyaz YSL tasarımıyla da dikkat çekmişti. Elbisesi, omuzlarına sarılmış ve siyah yere kadar uzanan bir eteğe beyaz bir omuzsuz yakaya sahipti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler