Sagopa Kajmer'in Acı Günü: Annesi Serpil Özyavuz Vefat Etti!

Sagopa Kajmer'in Acı Günü: Annesi Serpil Özyavuz Vefat Etti!

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz, akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Ünlü rapçinin hayranları ve müzik camiası derin bir üzüntü içinde.

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz, akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Ünlü rapçinin hayranları ve müzik camiası derin bir üzüntü içinde.

Türkiye'nin sevilen rap şarkıcılarından Sagopa Kajmer, gerçek adıyla Yunus Özyavuz, bugün annesi Serpil Özyavuz'un vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Akciğer kanseriyle uzun süredir mücadele eden 71 yaşındaki Özyavuz, yoğun bakımda iki gün süren tedaviye rağmen hayatını kaybetti.

KANSERE KARŞI MÜCADELE: SERPİL ÖZYAVUZ'UN SON GÜNLERİ

Serpil Özyavuz, uzun yıllardır akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Yoğun bakımda geçen son iki gününde doktorlar ellerinden geleni yapsalar da, maalesef onu kurtaramadılar. Özyavuz'un vefatı, hem ailesini hem de Sagopa Kajmer'in hayranlarını derin bir yasa boğdu.

CENAZE TÖRENİ: SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Serpil Özyavuz'un cenazesi, Samsun'daki Rasathane Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek. Sagopa Kajmer, annesini son yolculuğuna uğurlarken yanında olacak, ailesi ve sevdikleri bu zor günlerinde ona destek verecek.

SAGOPA KAJMER KİMDİR?

Yunus Özyavuz, bilinen adıyla Sagopa Kajmer, 17 Ağustos 1978'de Samsun'da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. Genç yaşta müziğe olan ilgisi, onu yerel bir radyoda DJ'lik yapmaya yönlendirdi.

Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Sagopa Kajmer, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. 1998'de Kuvvetmira adlı rap grubunu kurarak, Silahsız Kuvvet adıyla müzik kariyerine adım attı.

1999 yılında Yeraltı Operasyonu adlı rap albümünde yer aldıktan sonra, Silahsız Kuvvet mahlasını bırakarak Sagopa Kajmer ismini kullanmaya başladı. Bu isimle çıkardığı ilk albüm büyük beğeni topladı. 2004'te Bir Pesimistin Gözyaşları ve 2005'te Romantizma albümleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kurdu.

Sagopa Kajmer, G.O.R.A. filminin müziklerini yaparak başarısını taçlandırdı. 11 Ağustos 2005'te kendi plak şirketi Melankolia Müzik'i kurdu. 2006'da Esen Güler (Kolera) ile evlenip 2007'de İkimizi Anlatan Bir Şey adlı düet albümü çıkardı. Sonraki yıllarda solo ve düet albümler yayınlamaya devam etti.

Sagopa Kajmer, 2020'de rapçi Patron ile "Siyah" ve Faruk Sabancı ile "Bu Sen Değilsin" teklilerini yayınladı. Ayrıca doğum gününde, kuzeni Gökhan Özyavuz ile 5 parçadan oluşan Yunus EP albümünü çıkardı.

SAGOPA KAJMER'İN HAYRANLARINA MESAJI

Sagopa Kajmer, annesinin vefatı ile ilgili duygularını sosyal medya üzerinden paylaştı. Annesinin her zaman en büyük destekçisi olduğunu belirterek, hayranlarına bu zor günlerinde verdikleri destek için teşekkür etti.

Bu üzücü olay, kansere karşı verilen mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Sagopa Kajmer'in annesinin vefatı, bu hastalıkla savaşan birçok kişiye ve onların ailelerine umut ve destek mesajı veriyor.

Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz'un vefatı, müzik camiasında ve hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Ünlü rapçinin bu zor günlerinde yanında olan tüm hayranlarına ve dostlarına teşekkür ederiz. Kansere karşı verilen mücadele devam edecek ve Serpil Özyavuz'un anısı her zaman yaşatılacak.

antalyahaber.tv

sagopa-kajmerin-aci-gunu-annesi-serpil-ozyavuz-vefat-etti.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler