Prenses Kate Middleton İyileşiyor Mu? Son Durumu Hakkında Gelişme Var Mı?

Prenses Kate Middleton İyileşiyor Mu? Son Durumu Hakkında Gelişme Var Mı?

Prens William, karısı Prenses Kate Middleton'ın Mart ortasında kanser teşhisi konmuştu. Hastalığın duyurulmasının ardından yeniden Prenses Middleton hakkında haber geldi. İşte sağlık durumuyla ilgili bilgiler…

Gelecekteki kral, İngiltere'nin güneybatı ucundaki Scilly Adaları'nda bulunan personellerle bir araya geldi. Tesiste fotoğraf çekti ve hatta Kate'in sağlığı hakkında kısaca bilgilendirdi.

Tüm hesaplara göre, Prenses Kate’in iyileşme yolunda olduğu görünüyor. Duygusal Mart duyurusunda prenses, önleyici kemoterapi tedavilerinin "erken aşamalarında" olduğunu açıkladı.

KATE MİDDLETON İYİLEŞİYOR MU?

Farklı bir kaynakta prensesin durumu hakkında paylaşımda bulundu. İkinci bir kaynağın açıkladığına göre şunlar aktarıldı;

“Kate'in iyileşmesi iyi gidiyor. Hastalanmaya yatkın olduğu için pek çok insanı göremiyor ve tehlikeye atılmasını istemiyorlar, ama Prenses Kate Middleton ayakta.”

Yine de, kraliyet görevine dönüşüyle ilgili sorular havada kalıyor ve en son raporlar sonbahara ve hatta gelecek yıla kadar çalışmaya devam etmeyeceğini iddia ediyor.

3b017ccf4b3cbfc21f0c3c59130b9354.jpeg

Mayıs ayı ortasında bir kraliyet yardımcısı, Kate'in ilk yılları vakfı olan Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkezi tarafından yayınlanan yeni bir rapor hakkında bilgilendirildiğini açıkladı. Bir Kensington Sarayı sözcüsü, işe geri döndüğünü göstermediğini açıklığa kavuşturmakta gecikmedi.

Kate'in ekibi “geri döndüğünde neyi üstlenebileceğini yeniden değerlendiriyor. İnsanların onu daha önce gördüğü rolde asla geri dönmeyebilir” açıklamasını yaptı.

Mayıs ayı sonlarında, 41 yaşındaki Kate ve William, Kral III. Charles ve eşi Kraliçe Camilla, kraliyet ailesinin İngiltere'den sonra belirli nişanları erteleyeceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler