Özge Ulusoy, Bayram Öncesi Babasını Mezarı Başında Ziyaret Etti: Açıklamaları Bir Hayli Sert Oldu

Özge Ulusoy, Bayram Öncesi Babasını Mezarı Başında Ziyaret Etti: Açıklamaları Bir Hayli Sert Oldu

Yaklaşık 2 yıl önce trafik kazasında babasını kaybeden ünlü model Özge Ulusoy, bayram öncesinde babasının kabrini ziyaret etti. Acısının halen taze olduğu görülen Özge Ulusoy, mezar başında adalet haykırışına devam etti…

Ünlü model ve manken Özge Ulusoy, bir döneme damga vurmuştu. Aile değerlerine önem veren Özge Ulusoy’un babası, 4 Aralık 2022’de trafik kazası yaşamıştı. Haydar Ulusoy, Ankara’da araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı zaman diliminde kazaya sebebiyet veren kadın sürücü gözaltına alınmıştı. Ancak mahkeme ilk duruşmada kadının tutuksuz yargılanması kararını vermişti. Yaklaşık 2 sene geçmesine karşın kadın sürücü tutuksuz olarak serbest bir şekilde geziyor.

ekran-resmi-2024-04-09-16-35-33.png

ÖZGE ULUSOY’DAN SİTEM DOLU MESAJ

Başarılı maken Özge Ulusoy, Ramazan Bayramı öncesinde babasının mezarını ziyaret etti. Özge Ulusoy, Kanlıca Mezarlığı’nda olan babası Haydar Ulusoy’u bu anlamalı zamanda ihmal etmedi.

Sosyal medya üzerinden ise paylaşım yapan Ulusoy, cezaya sebebiyet veren sürücü hakkında sitem dolu mesajını da paylaştı;

“Bu arada babamı evinin önündeki yaya geçidinde gündüz vakti gayet açık bir havada azami hızın neredeyse iki katı yüksek bir hızda frene dahi basmadan katlettiği; video görüntüsü, bilirkişi raporu ve Adli Tıp Kurumu raporuyla ispatlanmış katilin 15 aydır hala ehliyeti cebinde araba kullanabildiğini biliyor muydunuz? Ankaralılar sevdiklerinizi yollardan uzak tutun! Ve biz babamızı kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da 15 aydır adaletin yerini bulması için hak hukuk arıyoruz!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler