Oyuncu ve Sunucu Çağla Şıkel’den Oğlu İçin İtiraf: “Beni Sevdiğini Düşünüyordum”

Oyuncu ve Sunucu Çağla Şıkel’den Oğlu İçin İtiraf: “Beni Sevdiğini Düşünüyordum”

Başarılı ve güzel oyuncu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Şıkel, oğlu üzerinden yaptığı açıklamalarla magazin dünyasının dikkatini çekti. İşte o açıklamalar ve daha fazlası…

Oyuncu ve sunucu olarak pek çok kez ekranlarda boy gösteren Çağla Şıkel, özel hayatıyla da dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz gün NTV’in canlı yayın konuğu olan güzel oyuncu ve sunucu, özel hayatına dair bazı demeçler verdi.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına katılan Çağla Şıkel, oğlunun aşık olmasıyla ilgili yaptığı yorum viral oldu. Sunucu Taylan’ın sorularına hiç düşünmeden yanıt verdi.

ekran-resmi-2024-06-08-15-46-02.png

KUZEY BİR KIZA AŞIK OLDU

Çağla Şıkel oğlunun aşık olduğunu programda anlattı. Oğlu ile arasındaki geçen muhabbeti NTV ekranlarında paylaştı. Güzel ve başarılı subucu şunları söyledi;

“Kuzey bir kıza aşık oldu. Kuzey başkasına aşık olunca çok tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm. Çünkü o bana aşık diye düşünüyordum. Ben de ona aşığım. Bir gün Kuzey'e 'Neden benim sevgilim olmuyor biliyor musun?' dedim. 'Kalbimi o kadar çok dolduruyorsun ki yer yok' dedim. Sonra durup kendime

'Ben bu çocuğa ne dedim?' diye düşündüm. O an içimden öyle söylemek geldi. O kadar kalbimi dolup taşıran bir duygu. İyi ki onlar gibi evlatlarım var. İyi ki anne olmuşum. Çok şanslıyım.”

ekran-resmi-2024-06-08-15-45-17.png

BABAMDAN GİZLİ GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDIM

“Türkiye Güzellik Yarışması'na babamdan gizli girmiştim. Babamı sadece yarışmanın olduğu gün oraya çağırdık. Babam nefret içinde geldi. Ben birinci olduğum zaman ayağa ilk fırlayan 'İşte benim kızım' diye bağıran oydu.

Babamın kaybı, boşanmam. Çocuklarımın doğumu benim için kırılma diye düşündüğümüz ama inanılmaz bir bağla değişen bir şey. Çağla eğer bir yerinden kırılıp başka bir kadın olduysa babasının ölümü ve sonra çocuklarımın doğumu. Kırılma, müthiş bir filizlenmedir aslında.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler