Oryantal Didem’den Erbil Hakkında Flaş Açıklamalar!

Oryantal Didem’den Erbil Hakkında Flaş Açıklamalar!

Magazin dünyasının gündeminde yine Mehmet Ali Erbil yer aldı. Oryantal Didem, ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil’i hedef tahtasına oturttu. Zehir zemberek açıklama yapan Didem, ağzına geleni söyledi…

Uzun süredir yaptığı oryantal şovlarıyla bilinen Didem Kınalı, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses hakkında açıklamalarda bulundu. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini söyledi.

2. Sayfa’nın paylaştığı habere göre başarılı oryantal Didem, diğer çalıştığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e ise ateş püskürdü.

DİDEM’DEN ERBİL’E İMALI YORUM

Bir döneme damga vuran başarılı ve güzel oryantal hem İbrahim Tatlıses hem de Mehmet Ali Erbil ile uzun yıllar çalıştı. Her iki isminde evlilik dedikodularına sert açıklama yaptı.

Didem Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’i hedef göstererek topa tuttu. İsim vermeden Didem Kınalı şu yorumda bulundu;

Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı.

Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilir. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler