Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir Boşanıyor

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir Boşanıyor

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını ortak bir açıklama ile duyurdular.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını ortak bir açıklama ile duyurdular. Çift, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur" şeklinde ifade etti. İkili, 8 ay önce gerçekleştirdikleri düğünle birbirlerine "Evet" dedikten sonra son aylarda anlaşmazlıklar yaşamıştı ve boşanma söylentileri çıkmıştı.

Söylentilere göre, Demet Özdemir, ayrılık sürecinde Oğuzhan Koç'un başrolünde yer aldığı 'Özür Dilerim' filminin galasına katılmaması nedeniyle evi terk ederek bekarlık evine geri döndü. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'in sette olduğunu belirterek bu durumu açıklamaya çalışsa da, birkaç gün sonra çiftin boşanacaklarına dair açıklama yapmaları ayrılık haberlerinin doğru olduğunu ortaya koydu.

BOŞANIYORLAR

Oğuzhan Koç, son açıklamalarında, Demet Özdemir ile aralarındaki tartışmanın devam ettiği ve boşanma aşamasına geldikleri yönündeki söylentileri güçlendirdi. Basın mensuplarının 'alyans' sorusunu yanıtsız bırakan Koç, "Bunun yeri burası değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler, çiftin arasındaki sorunların derinleştiği ve ayrılık sürecine girildiği şeklinde yorumlandı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hayranları, çiftin birlikte kalmasını ve ilişkilerinin daha da güçlenmesini umut ediyorlar. Ancak, çiftin boşanma kararının karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde alındığı belirtiliyor. Ailelerinin ve büyüklerinin de bu süreçten etkileneceği ve onları üzmeden, yıpratmadan en hassas şekilde yürütmek için ellerinden geleni yapacakları ifade ediliyor.

Basın mensupları da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmalı ve çiftin özel hayatına saygı göstermelidir. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in boşanma süreci hakkında net bir açıklama yapmamış olsalar da, hayranları onların her zaman yanlarında olduklarını ve her zaman desteklediklerini belirtiyorlar.

ekran-resmi-2023-04-13-19-30-44.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler