Nusret Yasak Geldi Bazı Yerlere Girişi Yasaklandı

Nusret Yasak Geldi Bazı Yerlere Girişi Yasaklandı

Hepimizin nefesleri tutarak izlediği dünya kupası maçları nihayet sona erdi. Her ne kadar futbolseverler arasında büyük bir ikiye bölünme olsa da kutlamalara herhangi gölge düşürecek bir olay yaşanmadı. Bir olay hariç: Nusret Gökçe'nin sahaya atlaması..

Hepimizin nefesleri tutarak izlediği dünya kupası maçları nihayet sona erdi. Her ne kadar futbolseverler arasında büyük bir ikiye bölünme olsa da kutlamalara herhangi gölge düşürecek bir olay yaşanmadı. Bir olay hariç: Nusret Gökçe'nin sahaya atlaması! Dünya üzerinde herhangi bir üne, şöhrete sahip olmayan futbolseverler de sahaya izinsizce girme girişiminde daha önce defalarca bulundu. Ancak hiçbiri Nusret kadar tepki toplamadı. İşte detaylar. 

İnsanüstü Çaba

Ekranlara yansıyan görüntülerde de görüldüğü üzere sahaya çıkmak için insanüstü bir çaba sergileyen Nusret kupayla poz vermenin yanı sıra şampiyon takım Arjantin'in göz bebeği Messi'yle de fotoğraf çektirme planı kuruyordu. Ancak işler ne planladığı gibi gitti ne beklediği tepkiyi ve de alakayı gördü. 

Neler Yaşandı? 

Futbolseverliğiyle bilinen Nusret daha önce pek çok futbolcuyla sosyal medya hesabında gönderi paylaşmış ve restoranlarında hizmet vermişti. Maalesef futbol aşkı bu sefer onun istediği gibi sonuçlar doğurmadı. Son derece çekişmeli geçen ve penaltılar sonucu 4-2 biten Arjantin-Fransa final maçı, Arjantin'in aldığı galibiyetle Nusret'i fazla sevindirmiş olmalı ki FIFA kurallarını hiçe sayıp sahaya girme fikri oluşmuş. Ancak bu fikir ona çok pahalıya patladı. Milyonlarca insan Nusret'in güvenlik güçleriyle yaşadığı çekişmeyi canlı canlı izledi ve bu Nusret'in sosyal medyada etkileşiminin düşmesine sebep oldu. 

Sadece güvenlik güçleriyle değil sahada karşılaştığı manzara ile de gündem olan Nusret beklediği ilgi ve alakayı göremedi. Messi'yle fotoğraf çektirmek isteyen Nusret'i Messi'nin duymazdan geldiği görüntüleri milyonlar canlı canlı izledi. Topladığı tepkiye karşılık olarak daha önce Messi'yle beraber çekildikleri bir videoyu sosyal medyaya servis etti ama bu video da beklediği etkiyi yaratmadı. 

Pahalıya  Patladı! 

FIFA kurallarını hiçe sayan Nusret Gökçe'nin ABD'nin en eski futbol turnuvalarından birine girmesi yasaklandı. Henüz bu kararın şokunu atlatamayan Nusret'e FIFA'nın soruşturma açtığı haberi duyuldu. 

Neredeyse sosyal medyayı ikiye bölen Nusret haklı mı sorusu hala gündemde. Bir taraf kurallar gereğince Nusret'in sahaya giremeyeceğini savunurken diğer taraf daha önce çekilen videoyu öne sürerek Nusret'i haklı buluyor. Nusret'in aldığı cezaların yerinde olduğunu ve sahaya girmemesi gerektiğini savunan tarafın çoğunlukta olduğunu söylemekte fayda var. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler