Nuri Alço, Oturduğu Ev Yüzünden Mahkemelik Oldu: Eşinden Hemen Açıklama Geldi

Nuri Alço, Oturduğu Ev Yüzünden Mahkemelik Oldu: Eşinden Hemen Açıklama Geldi

Yeşilçamın efsane oyuncularından biri olan Nuri Alço ile ev sahibi arasında anlaşmazlık yaşandı. Kira konusunda yaşanan problem çözülemeyince süreç mahkemeye taşındı. Konuyla ilgili, eşinden açıklama geldi.

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlığı bir türlü son bulmuyor. Her gün anlaşmazlıklara bir yenisi daha ekleniyor. Bu anlaşmazlıklara Nuri Alto ve eşi de dahil oldu. 2016 yılından bu yana oturdukları evlerinde sorun yaşayan Alço ailesi, ne yapacaklarını şaşırdılar.

Ev sahibi, 3.500 lira kira ödeyen Nuri Alço ve Burcu Alço çiftini evden çıkarmak istedi. Ancak olayda anlaşmazlık yaşanması üzerine konu mahkemeye taşındı.

ALÇO’NUN EŞİNDEN AÇIKLAMA VAR

Bir yandan sağlık sorularıyla boğuşan Nuri Alço, diğer yandan ev sahibi ile yeni bir sürece girdi. Uzun süredir aynı konutta ikamet eden Alço, 3.500 lira kira ödüyor. Fiyatta artış yapılabileceğini söylemesine karşın ev sahibi çıkmasını istedi. Süreci eşi Burcu Alço şöyle anlattı;

“Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra 'Çıkın evden' diyor. Kendisi yerleşecekmiş. Tamam ama bizim daha hukuki olarak iki sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım? 'Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim' dedik, kontrat kısmını kabul etmedi.

Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var. Biz kendimize göre kira arttırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik.

İlk başta 'Kira artıralım' dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 - 4 katı) "Kontrat yapmam" dedi. Ee bu iş nasıl olacak? Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi... Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi eve geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira ya da etmeyecek... Çok da hevesim kalmadı zira..”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler