Nihal Candan Neden Tahliye Edildi? Cezaevinde Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı!

Nihal Candan Neden Tahliye Edildi? Cezaevinde Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı!

Nihal Candan'ın tahliye edilme sürecinin perde arkasında neler yaşandı? Cezaevinde yaşadığı zorlukları ve sağlık sorunlarını ilk kez anlattı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl, fenomenler Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama operasyonları kapsamında gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Nihal Candan, anoreksiya nedeniyle ciddi kilo kaybı yaşaması sonucunda geçtiğimiz aylarda tahliye edildi. Ancak, tartışma yaratan bu tahliyenin arkasında sadece sağlık sorunları değil, yasal sürecin tamamlanması gibi başka sebepler de bulunuyordu.-

SAĞLIK SORUNLARI

Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği süre boyunca ciddi sağlık sorunları yaşadı. Anoreksiya nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Candan, sürekli hastaneye kaldırılıyordu. Gününün büyük bir kısmını hastanede geçiren Candan, hem gece hem gündüz hastaneye gitmek zorunda kalıyordu. Bilincinin yerinde olmadığı ve hafıza kaybı yaşadığı dönemler olduğunu belirten Candan, cezaevinden tekerlekli sandalye ile çıkarıldığını ifade etti.

sdf-nihal-candan.webp

YASAL SÜRECİN TAMAMLANMASI

Nihal Candan’ın tahliye edilme sürecinde, yeme bozukluğu hastalığı önemli bir etken olsa da tek sebep bu değildi. Candan’ın dilekçesinde belirtilen diğer bir sebep ise suçlamaların karşısındaki sürecin dolmuş olmasıydı. Bu durum, tahliye edilmesinde etkili oldu.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ VE CANDAN’IN YANITI

Nihal Candan, tahliye edildikten sonra hayatına kaldığı yerden devam etti. Doğum gününü kutlayan ve “suçlu değil” notunu paylaşan Candan, sosyal medya kullanıcılarının eleştirileriyle karşılaştı. Bu eleştirilere yanıt veren Candan, tahliye sürecini ve cezaevinde yaşadıklarını detaylarıyla anlattı.

Kardeşi Bahar Candan’ın Durumu

Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan’ın da cezaevi sürecinin bir an önce bitmesini istediğini dile getirdi. Kardeşinin, cezaevinde yalnız kalmasının ve ilaç kullanmak zorunda kalmasının kendisini çok üzdüğünü belirtti. Nihal Candan, influencer olmaktan vazgeçip avukat olmak istediğini de sözlerine ekledi.

NİHAL CANDAN’IN YENİ HAYATI VE GELECEK PLANLARI

Nihal Candan, cezaevinde yaşadığı zor günlerin ardından tahliye edilerek yeni bir sayfa açtı. Sağlık sorunları ve yasal süreçlerin tamamlanmasıyla tahliye edilen Candan, hayatına kaldığı yerden devam ederken gelecekte avukat olma hedefini de açıkladı. Sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine yanıt veren Candan, yaşadıklarını açık yüreklilikle anlatarak kendisine yöneltilen suçlamaların haksız olduğunu ifade etti.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler