Müstehcen Bulunan Pozlarıyla Bilinen Merve Taşkın: Hedefim 1 Milyon Dolar Kazanmak!

Müstehcen Bulunan Pozlarıyla Bilinen Merve Taşkın: Hedefim 1 Milyon Dolar Kazanmak!

Birçok kişinin yakından takip ettiği Merve Taşkın, Türkiye'den ayrıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Merve Taşkın, Türkiye'den ayrılarak İbiza'ya taşındığını açıkladı. Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında gazeteci Kenan Taş'ın canlı yayınına katılan Taşkın, aylık gelirinin 100 bin dolar olduğunu kabul etti ve "Aylık 1 milyon dolar hedefliyorum" dedi. Kenan Taş ise bu açıklamaya, "Allah daha çok versin" şeklinde karşılık verdi.

SOSYAL MEDYANIN ÜNLÜ İSMİNDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

Türkiye'den ayrıldığını açıklayan sosyal medyanın ünlü ismi Merve Taşkın, İbiza'ya taşındığını açıkladı. Gazeteci Kenan Taş'ın canlı yayınına katılan Merve Taşkın'dan şaşırtan açıklama geldi. Aylık gelirinin 100 bin dolar olduğu ile ilgili soruların gelmesi üzerine doğruluğunu kabul etti. Taşkın, "Aylık 1 milyon dolar hedefliyorum" dedi. 

MERVE TAŞKIN NEDEN YURT DIŞINA TAŞINDI?

Sosyal medyanın ünlü ismi Taşkın, Türkiye'de mahkemelik olduğu müstehcen bulunan pozlar davasından beraat etmesinin ardından aylık 100 bin dolar kazandığı OnlyFans platformuyla gündemde kalmıştı. Ancak Taşkın, Türkiye'deki mahkeme olaylarından dolayı kendi ülkesinden taşındığını, Endonezya'ya bağlı Bali adasına yerleştiğini açıkladı. Taşkın, "Bir yıldız kaybettiniz, haberiniz yok" diyerek destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca Taşkın, "Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler