Murat Dalkılıç’tan Ameliyat İtirafı: 8. Kez Oldum

Murat Dalkılıç’tan Ameliyat İtirafı: 8. Kez Oldum

Magazin gündemine düşen haberde şarkıcı Murat Dalkılıç’tan çarpıcı bir itiraf geldi. İlkokuldan beri ameliyat olduğunu söyleyen Dalkılıç, “bu benim için bir hastalık” yorumunu yaptı.

40 yaşında olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadığı ameliyatlarla gündeme geliyor. Sık sık ameliyat olan ünlü isim, işin gerçek yüzünü anlattı.

Daha öncesinde estetik itirafında bulunan Dalkılıç, bunun bir problemden dolayı kaynaklandığını söyledi. İlkokuldan beri burun ameliyatı olan şarkıcı, estetik yaptırdığını şu sözlerle itiraf etti;

Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu.

MURAT DALKILIÇ’In 8. AMELİYATI

Ünlü şarkıcı, yaşadığı hastalıktan dolayı sıklıkla burun ameliyatı oluyor. Daha önce 7 kez ameliyat olan dalkılıç bir kez daha bıçak altına girdi.

Murat Dalkılıç, “Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi” diye konuştu.

Sekizinci ameliyatını olduktan sonra Dalkılıç, artık yorulduğunu belirtti. Bu yüzden de yeniden sıkıntı olduğunda burun ameliyatı olmayacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler