Murat Cemcir, Eski Dostu Ahmet Kural’ın Düğününe Katılmamıştı, Nedenini Açıkladı!

Murat Cemcir, Eski Dostu Ahmet Kural’ın Düğününe Katılmamıştı, Nedenini Açıkladı!

Komedi filmleriyle nam salan Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Öyle ki Cemcir, Ahmet Kural’ın düğününe katılmadı. Başarılı oyuncu Murat Cemcir, konuya açıklık getirdi.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi ilk olarak 2011 yılında Çalgı Çengi ile izleyicinin karşısına çıktı. Sonrasında ise “İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Çalgı Çengi İkimiz, Ailecek Şaşkınız” projeleriyle ikili başarılı işler çıkarmıştı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in uzun süren dostlukları ise 2020 yılında son buluşmuştu. Başarılı iki oyuncu son olarak Baba Parası filminde rol almıştı. Geçen 3 yılın ardından ise beraber oynadıkları film ya da dizi olmadı.

MURAT CEMCİR, KURAL’IN DÜĞÜNÜNE KATILMADI

Ünlü oyuncu Murat Cemcir, geçtiğimiz aylarda dünya evine giren eski arkadaşı Ahmet Kural’ın düğününe katılmamıştı. Magazin dünyasında ikilinin halen küs olduğu iddia edilmişti. Cemcir, bu iddiaları ise yalanlayarak cevap verdi.

Murat Cemcir, “Küs değiliz. Ben katılım durumumu belirtmek zorunda olduğum hiç bir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir” açıklamasını yaptı.

“KIRGINLIK YOK”

Küs olmadıklarını sürekli dile getiren Murat Cemcir, son olarak şunları söyledi;

Ahmet'le ayrılmış değiliz. Benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim, çok yetenekli bir komedyen ve birlikte çok güzel filmler yaptık. Tekrardan bir araya gelmeme durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok. Güzel ve yeni hikayelerin içindeyim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler