Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu, Annesini Bulmak İçin Müge Anlı'ya Başvurdu!

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu, Annesini Bulmak İçin Müge Anlı'ya Başvurdu!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı programına konuk oldu! Ünlü isimlerle ilişkisi iddia edilen Duygu Nebioğlu'nun biyolojik annesinin fotoğrafı ortaya çıktı!

Yeşilçamın usta oyuncularından Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, gündemin ana konularından biri haline geldi. Müge Anlı'nın programına katılan Nebioğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte detaylar...

ANNESİNİ BULMAK İÇİN MÜGE ANLI'YA ÇIKTI

Önceki gün verdiği röportajda magazin dünyasını sarsan açıklamalarda bulunan Duygu Nebioğlu, "Annemi bulmak istiyorum, bu nedenle Müge Anlı'dan yardım istiyorum." diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Gerçeklerin açığa çıkmasını istediğini belirten ve hak ettiği şeyleri istediğini ifade eden Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın tutumunu eleştirdiği bir itirafta daha bulunmuştu.

images-56.jpeg

"BİR ABLAMINDA BABASI MEDYA DÜNYASINDAN"

"Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında tüm Türkiye öğrenecek." 

 

UĞUR DÜNDAR'A BABALIK DAVASI İDDİALARI GERÇEK Mİ?

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya! Son dakika haberine göre, bir kişi tarafından Uğur Dündar'a babalık davası açıldı. Mahkeme sürecinin haziran ayında başlaması bekleniyor. Bu şok edici gelişmenin yanı sıra, Metin Akpınar ile ilgili çarpıcı iddialar da gündemi sarstı. İddialara göre, Dündar ve Akpınar yakın arkadaşlar ve aynı kadınla ilişki yaşıyorlar. Detaylar için gözler, mahkeme salonuna çevrildi. 

duygu-nebioglu-ve-ablasinin-babasi-kim-akpinar-ve-dundar-iliskisi-nedir-6jmv6hwe.jpg

Uğur Dündar, kendisine açılan babalık davası iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Dündar, "Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim." 

 

​​​​​​Dündar, Adli Tıp kurumu tarafından yapılan DNA testinde biyolojik baba olmadığı belirtilmişti. Yaptığı açıklamada ünlü gazeteci Uğur Dündar, 

"Konu benim için kapanmıştır." dedi.

 

MÜGE ANLI'DAN DUYGU NEBİOĞLU'NA DESTEK: "BEN BULURUM SENİN ANNENİ"

Ünlü televizyon programı sunucusu Müge Anlı, son yayınında kayıp annesini arayan Duygu Nebioğlu'na büyük bir destek verdi. Anlı, duygusal anlar yaşanan programda Nebioğlu'na dönerek, "Ben bulurum senin anneni" sözleriyle umut verdi.

0x0-1713341687944.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler