Melisa Aslı Pamuk, Bir Gala Gecesine Daha Katılmadı: Rol Arkadaşından Cevap Gecikmedi

Melisa Aslı Pamuk, Bir Gala Gecesine Daha Katılmadı: Rol Arkadaşından Cevap Gecikmedi

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galasına başrol oyuncu katılamadı. Evine hızsız giren ve pasaportu çaldıran Melisa Aslı Pamuk, film gecesinde yer alamadı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü oyuncu bir süredir Fransa’daki evinde yaşıyor. Evinde başına talihsiz bir olay gelen Melisa Aslı Pamuk, pasaportunu çaldırmıştı. Bu yüzden de oynadığı filmlerin galasını üst  üste kaçırdı. Rol arkası ise, Pamuk’a sitem ederek tepki gösterdi.

CEM KARACA’NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ

22 Ocak Pazartesi günü, Cem Karaca’yı konu alan filmin galası yapıldı. Filmin oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimler yer alıyor.

BAŞROL OYUNCU GALAYA KATILAMADI

Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk, yurtdışında mahsur kaldı. Bulunduğu ülke Fransa’yı terk edemeyen başarılı oyuncu, filmin galasında da yer alamadı.

Başrol arkadaşı İsmail Hacıoğlu ise Pamuk’un katılmamasına tepki gösterdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hacıoğlu, “Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazım” çıkışında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler