MasterChef Türkiye’de Duygu Dolu Anlar: Yarışmacının Hikayesi, Şefleri Şoke Etti

MasterChef Türkiye’de Duygu Dolu Anlar: Yarışmacının Hikayesi, Şefleri Şoke Etti

Survivor All Star’ın final yapmasıyla beraber TV8’de MasterChef heyecanı başladı. Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı sürerken, yarışmacıların hayat hikayeleri ekranlara yansıyor.

İzleyicilerin çok beklediği MasterChef Türkiye, yeniden başladı. Yarışmanın jurisini yine Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu oluşturuyor. Dün yarışmaya çıkan 21 yaşındaki Arzu Çoban, hayat hikayesi ile Türkiye’yi şaşkına çevirdi.

12 YAŞINDAN BERİ YEMEK YAPIYOR

Yatışmaya katılan Arzu Çoban, hayat hikayesi ile dikkat çekti. Çoban yaptığı açıklama şu şekilde;

“"12 yaşımdan beri evde yemekleri annemin rahatsızlığından dolayı ben yaparım. Annem bir kaza sonucunda 8 ay yoğun bakımda kaldı. Severek başladığım bir şey değildi, zorunda olduğum için başladım aslında. Sonradan sevdim. Bir kardeşim 7,5 aylık, diğeri 1,5 yıllık, ablam vardı ama ablamda annelik içgüdüsü diye bir şey yoktu.

O da 14 yaşında falandı, o da çok küçüktü ama en azından benim gibi o da düşünebilirdi. Çünkü çok zor şeyler yaşadık biz. Annemin o kazasından sonra dedem ve nenem Van'da trafik kazasında hayatını kaybettiler.”

ekran-resmi-2024-06-25-16-35-15.png

HORTUMA MARUZ KALDIK

“O zaman biz hayatımızda ilk defa yaylaya gitmiştik. Babama herkes yaylaya gidiyor, biz köyde kalıyoruz diye şikayet ederek gitmeye ikna etmiştik. O zaman okulumuz köyde olduğu için mecbur köydeyiz. Ondan sonra yaylaya gidince hortum geldi. Hortum hepimizi yuttu. Küçük kardeşimi rüzgar götürmüş bir kayaya fırlatmış.

Annem de çadırdaydı. Rüzgarın çadırı götürüp, anneme zarar verdiğini düşündük. Dışarıdan bir ses geliyordu, hava da biraz bozuktu ama hiç hortum görmediğimizden böyle bir şeyin olabileceğini tahmin edememiştik. Ondan sonra annemin gözlerini kapatmaya falan çalışıyorlardı ama annem ölmemişti.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler