MasterChef Jürisi Somer’den Evlenecek Olan Çifte Büyük Jest!

MasterChef Jürisi Somer’den Evlenecek Olan Çifte Büyük Jest!

Ünlü şef ve MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, nikah masasına oturacak olan Evirgen - Boz çifti için özel yemek listesi hazırlayacak. İkilinin mütevazi nikahına şef dokunuşu gelecek. Daha fazla detay haberimizde…

Umut Evirgen ve Alina Boz çifti, 2 Aralık’ta nikah masasına oturacak. Bu hafta Cumartesi günü gerçekleşecek olan nikah ile beraber çift, dünya evine girecek.

İkili, mütevazi bir nikah organizasyonu yapmaya karar verdi. 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan nikah için sadece 90 kişilik bir organizasyon yapılacak.

ÇİFTİN YEMEK LİSTESİ MASTERCHEF JÜRİSİNDEN

2 Aralık Cumartesi günü evlenecek olan Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin yemek listesi herkesin yakından tandığı bir isimden geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, ünlü şef Somer Sivrioğlu, ikili için özel bir yemek listesi hazırlayacak.

İşletme sahibi olan Umut Evirgen, Somer Sivrioğlu’nun yakın arkadaşı. İkilinin işletmede ortak payı olduğu biliniyor. Sivrioğlu, arkadaşına jest olarak düğünde özel bir menü hazırlayacak.

NİKAH SADECE 90 KİŞİLİK

2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan nikah töreninde sadece 90 kişi yer alacak. Çift, 90 kişilik bir organizasyon yapmayı planlıyor. Düğün sonrasında ayrıca Evirgen’in mekanında after parti düzenlenecek.

Diğer yandan oyuncu Alina Boz, düğün sonrasında setlere yeniden döneceğini bildirdi. Müstakbel eşinden de destek alan Alina Boz, tekrardan uygun bir dizi ya da filmde görev alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler