MasterChef All Star'da Kim Elendi? İlk Dörde Hangi Yarışmacılar Kaldı?

MasterChef All Star'da Kim Elendi? İlk Dörde Hangi Yarışmacılar Kaldı?

MasterChef All Star'da gerçekleşen son bölümde büyük çekişme yaşandı. Yarışmanın heyecanla takip edilen bu anlarında bir yarışmacı veda etti ve finale yükselen isimler belli oldu.

MasterChef All Star'da gerçekleşen son bölümde 5. Kim oldu? Yarışmanın heyecanla takip edilen bu anlarında bir yarışmacı veda etti ve finale yükselen isimler netleşti.

MASTERCHEF ALL STAR'DA 5. KİM OLDU?

Peki, MasterChef All Star'da kim elendi? Hangi yarışmacılar finale kaldı? İşte detaylar...

MasterChef All Star'da çekişmeli bir yarışmanın ardından 30 Aralık Cumartesi günü yapılan bölümde elenen isimler belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede veda eden son isimler Kıvanç ve Eren oldu. Bu durumla birlikte finale yükselen yarışmacılar Barbaros, Sergen, Esra, Hasan ve Tahsin oldu. Heyecanla beklenen final gününe kadar yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yaparak kupa için mücadele edecek.

30 ARALIK'TA ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef All Star'da son beş yarışmacının mücadelesi 30 Aralık Cumartesi akşamı heyecan dolu bir yarışmayla devam etti. Üç etaplı bir oyunda şefler, yarışmacılardan seçtikleri ara sıcak, ana yemek ve tatlıyı hazırlamalarını istedi.

Değerlendirme 90 puan üzerinden yapıldı, en az puanı alan yarışmacı ise elenecekti.
İlk etap sonuçlarına göre Tahsin 20.5, Esra 19, Barbaros 17.5, Sergen 16, Hasan 15 puan aldı.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ  ETAPTA PUAN TABLOSU

İkinci etapta olan ana yemeklerin hazırlanmasının ardından yarışmacıların aldıkları toplam puanlar şu şekilde oldu: Tahsin 43, Esra 38.5, Barbaros 40.5, Sergen 36.5, Hasan 37. Bu değerlendirmenin ardından bir yarışmacı veda ederek final gecesine dört isimle devam edilecek.

Üçüncü tabakların ardından puan durumu ise şu şekilde gerçekleşti: Tahsin 59, Barbaros 55.5, Esra 55.5, Hasan 56, Sergen 55 puan topladı. 

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

Arkadaşlarından en az puan alan Sergen, bu sonuçla yarışmaya beşinci sırada veda ederken, en azından dördüncü olmayı istediğini belirtti. 

659088cff1376821197f7441.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler