Masterchef All Star'da Dördüncü İsim Belli Oldu: İki Kaşık Atıldı!

Masterchef All Star'da Dördüncü İsim Belli Oldu: İki Kaşık Atıldı!

Masterchef All Star'da heyecan dorukta! Çeyrek finalin Tv8 ekranlarına taşındığı yarışmada dördüncülük koltuğuna oturan isim belli oldu. Ayrıca, Master şeflerin yarışmaya damgasını vurduğu anlardan biri de iki kaşık atışlarıyla yaşandı.

Masterchef All Star çeyrek finalinde yaşanan bu heyecan dolu anlar izleyicileri ekrana kilitledi.

DÖRDÜNCÜYE İKİ KAŞIK ATILDI!

Masterchef All Star sezonu nefesleri kesen bir finalle pazar günü sona erecek. Final öncesi ekranlara gelen son bölümde, 4 yarışmacı büyük bir çaba sarf ederek kupaya bir adım daha yaklaşmaya çalıştı. İki kaşığın atıldığı mücadele dolu anlarda dördüncülük elde eden isim de belirlendi. Heyecanla beklenen çeyrek finalde yaşananlar, Masterchef All Star severlerini ekran başına kilitlemeye devam etti.

Masterchef All Star'ın son bölümünde yarışmacılar, ilk olarak başlangıç tabağı yapma göreviyle karşı karşıya geldi. Mehmet Şef'in belirlediği konsepte uygun olarak yeşil tabak hazırlamaları istendi. Yarışmacılara bu zorlu görev için 60 dakika süre verildi.

SOMER ŞEFTEN TAHSİN'E KAŞIK

Oyunun sonunda puanlar açıklandı ve Tahsin 22, Esra 19.5, Hasan 20.5, Barbaros ise 22 puan elde etti. Masterchef All Star'da heyecan ve rekabet dolu anlar, başlangıç tabağı yapımında ortaya çıkan yaratıcılıklarıyla izleyicileri etkiledi.

Masterchef All Star'ın ikinci etabında yarışmacılar, ana yemek yapma göreviyle karşı karşıya geldi ve konsept değişmeyerek yeşil temaya odaklandı. Yarışmacılara bu tur için de 1 saat süre tanındı. Somer Şef, genel olarak tabakların çok iyi olduğunu belirterek puanlamaya geçildi.

Puanlama sırasında Somer Şef, Tahsin'e özel bir jest yaparak kaşık attı. Tahsin, duygusal bir an yaşayarak, "Çok mutluyum, gözüm doldu dolacak. Tekrardan teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

MASTERCHEF ALL STAR ÜÇ ETABIN DEĞERLENDİRMESİNDE KİM ELENDİ?

Masterchef All Star'ın ikinci yarışının ardından puanlar açıklandı. Tahsin, 48.5 puanla öne geçerken, Barbaros ve Hasan 45.5 puanla eşit ikinci sırada yer aldı. Esra ise 43 puanla turu tamamladı. Bu sıkı rekabetin ardından puanlar netleşti ve yarışmacılar arasındaki mücadele giderek kızıştı.

Masterchef All Star'ın üç etabının değerlendirilmesi sonucunda gecenin birincisi Hasan oldu. Toplamda 90 puan üzerinden yapılan değerlendirmede en yüksek puanı elde eden Hasan, gösterdiği başarıyla birinciliği kazandı. Ancak, maalesef Barbaros, en düşük puanı alarak MasterChef'e veda etti.

images-2024-01-06t091636-611.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler