Markalar Artık O Yıldız Oyuncunun Peşinde: Şimdiden 6 Milyonluk Anlaşma İmzaladı!

Markalar Artık O Yıldız Oyuncunun Peşinde: Şimdiden 6 Milyonluk Anlaşma İmzaladı!

Ünlü markalar ile oyuncuların yaptığı anlaşmalar sürekli gündem oluyor. Oyuncuların istedikleri paralar dudak uçuklatırken, markaların onay vermesi işi daha da çıkmaza sokuyor. Son olarak bir marka ile anlaşan isim Hazal Kaya oldu.

Daha önceki birçok dizide aldığı rollerle adını duyduğumuz Hazal Kaya, bu sefer reklam anlaşması için için kolları sıvadı. Ünlü ve başarılı oyuncu, markadan gelen anlaşmayı kabul etti. Marka için Hazal Kaya 6 milyon lira üzerinden anlaşmaya vardı.

ekran-resmi-2024-03-20-14-25-50.png

AŞK-I MEMNU’DA PARLADI

Hazal Kaya, ilk olarak Kanal D’nin hafızalarda kazınan dizisi Aşk-ı Memnu ile boy gösterdi. Dizide oynadığı karakterle birlikte izleyicinin dikkatini çekti. Daha sonrasında Adını Feriha Koydum dizisinde yer aldı.

Zamanla ününe ün başarısına başarı katan Hazal Kaya, yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Markanın yüzü olacak olan Kaya’nın alacağı fiyat ise, magazin dünyasında hemen konuşulmaya başlandı.

ekran-resmi-2024-03-20-14-25-12.png

6 MİLYON LİRALIK ANLAŞMA

Hazal Kaya, kozmetik bir markanın reklam yüzü olmayı kabul etti. Güzel oyuncu, markanın; makyaj, cilt bakımı gibi uygulamaları yaptığı güzellik merkezininde  açılışına katıldı. Marka için yeni reklam yüzü olan Hazal Kaya’nın 6 milyon lira aldığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler