Mal Varlıklarına El Konulan Fenomen Güngen, Kamera Karşısında Ağlayarak Anlattı

Mal Varlıklarına El Konulan Fenomen Güngen, Kamera Karşısında Ağlayarak Anlattı

Fenomenlere karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. Birçok fenomenin mal varlığına el konuldu. Sosyal medya fenomenleri ise, mal varlıklarının elinden gitmesiyle tek tek açıklama yapıyor. Son fenomen isim kamera karşısında ağlayarak derdini anlattı...

Mal varlıklarına el konulan Neslim Güngen, yeni bir acısını daha paylaştı. Fenomenler soruşturmasında başı çeken isimlerden biri olan Güngen’e bir darbede eşinden geldi.

EŞİNİN ALDATTIĞINI DUYURDU

Sosyal medya hesabı üzerinden videolu yayın açan Neslim Güngen, zor günler geçirdiğini aktardı. 11 yıllık yol arkadaşının kendisini aldattığını duyurdu. Fenomen isim yaptığı canlı yayında ağlayarak şunları söyledi;

Herkese merhabalar, öncelikle böyle bir videoyu çekmek zorundan kaldığımı için özür dilerim. Ban bugüne kadar hiç ağlamadım. Hiç duygularımı göstermedim. ağlayacaksam da perde arkasında ağlamayı tercih ettim. Evet çok zor zamanlar geçiriyorum. Neredeyse bir buçuk aydır hesaplarımıza tedbir kondu soruşturma amaçlı. Bunu ben istedim çünkü kendimize o kadar çok güveniyordum ki. Yanlış yapmadığımızı o kadar çok biliyordum ki. Dedim ki bizi araştırın. Hala araştırıyorlar.

Çocuklarımın babasıydı. Güvendiğim 2. kez evlilik yaptığım adamdı. Ama bu süreçte en büyük yanlışı o yaptı. Bunu bilmenizi istiyorum. Bu süreçte 6-7 kere eve gelmedi. 11'den sonra eve gelmedi. Sonra öğreniyorum ki eskortla beni aldatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler