Mahsun Kırmızıgül’den İlginç Çıkış: Artık O Rollerde Oynamak İstemiyorum…

Mahsun Kırmızıgül’den İlginç Çıkış: Artık O Rollerde Oynamak İstemiyorum…

Hem oyunculuk hem yönetmen hem de şarkıcılık yapan Mahsun Kırmızıgül, son açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Son yıllarda daha çok yapımlarla öne çıkan Kırmızıgül, yeni proje hakkında ve rolü ile ilgili konuştu.

55 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül, şarkıcılık kariyerini ikinci plana attı. Son yıllarda daha çok yapımcı, yönetmen ve oyunculuk kariyeri ile ön plana çıktı. Özellikle de Gecenin Kanatları, New York’ta Beş Minare, Beyaz Melek ve Mucize 1-2 filmleriyle adından söz ettirdi.

İzleyiciler daha çok New York’ta Beş Minare ve Mucize filmleriyle tanıdı. 2010’lu yıllarda yakaladığı başarıyla sektörde adından söz ettirdi.

ekran-resmi-2024-06-29-09-30-19.png

YENİ PROJE YAKINDA YER ALACAK

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya üzerinden yeni projesi hakkında konuştu. Ayrıca projelerde artık arka planda olmayacağını söyledi. Kırmızıgül;

“Dizi ve sinema sektörü, ciddi anlamda jön sıkıntısı çekiyor. Yıllardır gelen tekliflere kapıları kapatmıştım ama yeni aldığım kararla bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim. 2025'te beni heyecanlandıran bir projede yer alacağım.

Öyle şaşı, kekeme, arka planda olan bir karakter oynamayacağım. Bundan böyle jön oynayacağım. Seneye net olarak söylüyorum, çok özel bir projede oyunculuk yapacağım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler