Mahkemeye Göre Michael Jackson Öldüğü Esnada 500 Milyon Dolar Borcu Vardı

Mahkemeye Göre Michael Jackson Öldüğü Esnada 500 Milyon Dolar Borcu Vardı

Efsane şarkıcı Michael Jackson’ın ölümünden yaksak 15 sene geçti. Yeni mahkeme belgelerine göre, Michael Jackson'ın Haziran 2009'daki ölümü sırasında 500 milyon dolardan fazla borcu vardı.

Yaşadığı gün boyuncu efsane şarkılarıya döneme damga vurmuştu. Ölümünün ardından da şarkıları halen dillerden düşmüyor. Ancak efsane yıldızın vefatıyla yeni bir borç oluştuğu ortaya çıktı.

Jackson'ın vasiyet ve mülkünün icracıları John Braca ve John McClain, Temmuz ve Aralık 2018 arasında gerçekleştirilen hizmetler için avukatları tazmin etme yetkisi almak için 24 Haziran Pazartesi günü evrak sundular. İcracılar karşılaştıkları “olağanüstü zorlu koşullara” işaret ettiler.

ekran-resmi-2024-06-29-09-05-20.png

JACKSON’IN 500 MİLYON DOLARLIK BORCU

Dokümanlarda, “Michael Jackson'ın ölümü sırasında, en önemli varlıkları 500 milyon dolardan fazla borca ve alacaklıların taleplerine tabiydi. Borçların bir kısmı son derece yüksek faiz oranlarında faiz tahakkuk etti ve bazı borçlar temerrüde düştü” dedi. Ek olarak yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi;

“Michael Jackson ayrıca, konser turu This Is It için hazırlıklarla ilgili olarak önemli bir masrafa maruz kalmıştı. Sonuç olarak, neredeyse bu konser turunun arifesinde zamansız ölümü, Emlakını konser organizatörü AEG'ye yaklaşık 40 milyon dolar ve zaten yüksek kaldıraçlı varlığından gelir elde etme umuduyla bıraktı.”

İcracılar ayrıca, Jackson'ın mülküne getirdikleri değeri özetlemeden önce fonlarında ek bir yük olarak Jackson'ın ölümü sırasında "bir dizi davada davalı" olduğuna işaret ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler