Lost Dizisinin Yıldızı Evangeline Lilly Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı

Lost Dizisinin Yıldızı Evangeline Lilly Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı

Lost dizisinde Kate karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Evangeline Lilly, oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Marvel yıldızı, yazarlık ve insani projelere odaklanmak istediğini açıkladı.

Lost dizisinde Kate karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Evangeline Lilly, oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Marvel yıldızı, yazarlık ve insani projelere odaklanmak istediğini açıkladı.

Ünlü Marvel yıldızı ve Lost dizisinin unutulmaz 'Kate' karakterine hayat veren Evangeline Lilly, oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Lilly, sosyal medya hesabında yaptığı duyuruyla hayranlarını şaşırttı ve yeni hayat hedeflerini paylaştı.

EVANGELİNE LİLLY'NİN AÇIKLAMASI

Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda Evangeline Lilly, "Bunu oyunculuk sektöründe yer alanlara itiraf etmekten korkuyorum ama bundan 10 yıl sonra emekli bir oyuncu olmak ve bir aileye sahip olmak isterim." dedi. 

Oyunculuğu bırakma kararını detaylandıran Lilly, "Yazmak ve insanların hayatlarını daha insani bir şekilde etkilemek isterim" ifadelerini kullandı. Lilly, sektörden uzaklaşmanın bazen korkutucu olabileceğini belirterek, "Bir gün Hollywood'a geri dönebilirim ama şimdilik ait olduğum yer burası. Yeni bir mevsim başladı ve ben hazırım ve çok mutluyum" diye ekledi.

Variety'ye verdiği röportajda Lilly, son üç yıldır oyunculuğa ara verdiğini ve bu süreçte büyük bir tatmin ve neşe hissettiğini söyledi. "Yarın, iki yıl sonra oyunculuğa dönebilirim ya da asla geri dönmem ancak şu anda sektörde aktif olarak herhangi bir çalışmam yok ve herhangi bir sözleşme yükümlülüğü altında değilim. Zamanımı insani çalışmalarıma ve yazılarıma adıyorum" diye konuştu.

EVANGELİNE LILLY KİMDİR?

Evangeline Lilly, 2004-2010 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi Lost'ta 'Kate Austen' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Bu rolüyle drama dalında Altın Küre'ye aday gösterildi.

Lilly, Marvel Sinema Evreni'nde Hope van Dyne/Wasp karakterlerine hayat vererek aksiyon ve bilim kurgu severlerin de kalbinde taht kurdu. Ayrıca Peter Jackson'ın Hobbit üçlemesinde Tauriel karakterini canlandırdı.

Son olarak Ant-Man ve Wasp: Quantumania (2023) filminde rol alan 44 yaşındaki oyuncu, kariyerine ara vererek yazarlık ve insani projelere odaklanacağını belirtti.

Evangeline Lilly, oyunculuk kariyerinden ayrılma kararını kişisel tatmin ve insani amaçlar doğrultusunda aldığını belirtiyor. Zenginlik ve şöhretten uzaklaşmanın zor olduğunu ancak hayatında yeni bir döneme adım attığını ifade eden Lilly, hayranlarına bu süreçte de destek olmaları çağrısında bulundu.

Lilly'nin oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği henüz netleşmiş değil. Ancak kendisi, yazarlık ve insani projelerle dolu yeni hayatından memnun olduğunu belirtiyor. Hayranları ise onu yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor.

Evangeline Lilly'nin oyunculuğu bırakma kararı, Hollywood ve hayranları için büyük bir sürpriz oldu. Marvel ve Lost dizisindeki başarılarıyla tanınan Lilly, yeni hayatında yazarlık ve insani projelere odaklanarak farklı bir yol seçti. Gelecekte yeniden oyunculuğa dönüp dönmeyeceği ise zamanla belli olacak.

antalyahaber.tv

evangeline-lilly-lost-abc.webp

evangeline-lilly-retirement-1280x720.jpg

evangeline-lilly.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler