Kurtlar Vadisi’nin Bedri’si Neden Öldü, Hastalığı Neydi, Kaç Yaşında Öldü

Kurtlar Vadisi’nin Bedri’si Neden Öldü, Hastalığı Neydi, Kaç Yaşında Öldü

Kurtlar vadisi dizisinde Bedri karakterini canlandıran Levent Güner, 58 yaşında kalp krizinden hayatını kaybetti. Uzun soluklu olan kurtlar vadisi dizisinde Bedri karakterini canlandırması ile tanınmıştır. Aynı zamanda pek çok projede yer alan Levent...

Kurtlar vadisi dizisinde Bedri karakterini canlandıran Levent Güner, 58 yaşında kalp krizinden hayatını kaybetti. Uzun soluklu olan kurtlar vadisi dizisinde Bedri karakterini canlandırması ile tanınmıştır. Aynı zamanda pek çok projede yer alan Levent Güner 58 yaşında kalp krizi geçirmesi ile sevenlerini üzdü. Uzun süre ekranlarda boy gösteren ve dizilerde yer alan Levent Güner canlandırdığı karakterlerle oldukça dikkat çekti.  

Kurtlar vadesi dizisi uzun yıllar devam etmiş ve burada bulunan karakterlerin her biri oldukça dikkat çekmiştir. Levent Güner’in canlandırdığı bedri karakteri ise aynı şekilde oldukça dikkat çeken ve sevilen karakterlerden biri olmuştur. Başarılı oyuncu Levent Güner sevenleri ile uzun yıllar ekranlarda gelmesi ile pek çok farklı projede buluşmuştur. Yakın zamanda geçirdiği kalp krizi ile vefat eden Levent Güner 58 yaşında yaşama veda etmiştir.  

Levent Güner Kimdir  

Levent Güner 1965 yılında dünyaya gelmiştir. Kurtlar vadisi dizisinde Pala’nın adamı Bedir rolüyle ekranlara gelerek hafızalara kazılmıştır. Kurtlar vadisi dışında pek çok projede yer almıştır. Reaksiyon, Dudaktan Kalbe, Böcek, Bu Sevda Bitmez, Pilli Bebek, Acayip Hikâyeler gibi projelerde yine akıllara kazınan karakterleri canlandırmıştır.  

Kalp krizi nedeniyle vefat eden Levent Güner 58 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tiyatro sahnelerinde de yer alan Levent Güner vefat etmeden 3 gün önce yoğun bakıma kaldırılmış ve 3 gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Devlet tiyatrosunda uzun yıllar çalışarak pek çok oyunda sahne almıştır. Aynı zamanda dizilerde rol olarak özellikle seyirci tarafından tanınan ve bilhassa Kurtlar Vadisi’ndeki Bedri karakteri ile ön plana çıkan Levent Güner hayatı boyunca oldukça kaliteli işlere imza atarak, dikkat çekti.  

Ünlü Oyuncunu Cenazesi Nereden Kalktı 

Ünlü oyuncunun cenazesi Bahçelievler Kulalı Hacı Halil Camisi’nde ikindi namazına müteakip eski Bornova mezarlığına defnedilmiştir. Pek çok kişinin katıldığı cenazede Levent Güner’in sevenleri duydukları üzüntüyü dile getirdi. 

 Uzun yıllar Devlet tiyatrosuna hizmet veren Levent Güner 2016 yılında İstanbul Devlet tiyatrosundan emekli oldu. Kalp krizi geçirerek sevenlerini üzen Levent Güner pek çok başarılı projeye imza atarak adından söz ettirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler