Kraliyet Ailesinde Gergin Anlar: Prens Harry, Babası Kral Charles'ın Doğum Günü Davetini Geri Çevirdi!

Kraliyet Ailesinde Gergin Anlar: Prens Harry, Babası Kral Charles'ın Doğum Günü Davetini Geri Çevirdi!

İngiltere Kraliyet ailesinde gerginlik arttı. Prens Harry, babası Kral Charles'ın 75'inci doğum günü kutlaması davetini geri çevirdi. İşte detaylar...

Prens Harry ve Meghan Markle'ın evlenmelerinin ardından Kraliyet Ailesi görevlerini bırakarak California'ya taşınmışlardı. Kraliyet Ailesi içinde bu drum gerginliklere neden olmuştu. Yaşanan olayların ardından çift, Oprah Winfrey'e yaptıkları açıklamalar ve Netflix üzerinden yayımlanan belgesel ile Kraliyet Ailesi ile aralarındaki ilişkiyi daha da zorlaştırdı. İşte haberin detayları...

PRENS HARRY'DEN ŞAŞIRTAN TEPKİ! 

Prens Harry, babası Kral Charles'ın doğum günü için yapılacak daveti geri çevirdi. Çiftin Oprah Winfrey ile gerçekleştirdiği röportajda, Kraliyet Ailesi'nin çocuklarının ten rengi üzerinde sorular sorması, ailenin içindeki gerginlikleri derinleştirmişti. Prens Harry, bu olayların ardından babasının 75. doğum günü kutlaması için yapılan daveti de reddetti.

Kral Charles'ın 70. yaş doğum günü için balayını erteleyen Prens Harry, bu kez babasının doğum günü kutlamasına katılmayarak, aile içindeki gerilimi bir adım daha ileri taşıdı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın tutumları, Kraliyet Ailesi ile ilişkilerin geleceği konusunda kamuoyunda merak uyandırmaya devam ediyor.

prince-charles-prince-harry-photo-t-1024x614-1.jpg

KRALİÇE ELİZABETH'İN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNE DE  KATILMAMIŞTI!

Prens Harry, Kraliçe Elizabeth'in 8 Eylül'de olan ölüm yıldönümüne katılmayarak, Kraliyet Ailesi içindeki gerginliği bir kez daha ortaya koydu. İçeriden bir kaynağa göre, prensin son zamanlarda yayımlanan "Spare" adlı kitabında babası Kral Charles'ın eşi Camilla ile ilgili yaptığı olumsuz yorumlar, Prens Harry'nin bu davetleri geri çevirmesinin nedeni olarak belirtiliyor.

Ayrıca Prens Harry ve Kral Charles arasındaki iletişimin oldukça zayıf olduğunu, hatta pek fazla konuşmadıklarını, hatta hiç konuşmadıklarını ifade etti. Prens Harry'nin kitabındaki ifadelerin aile içindeki ilişkileri daha da zorlaştırdığı ve bu nedenle önemli aile etkinliklerine katılmaktan kaçındığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler