Kısmetse Olur 2. Sezon Başladı: Peki Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. Sezon Yarışmacıları Kimler?

Kısmetse Olur 2. Sezon Başladı: Peki Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. Sezon Yarışmacıları Kimler?

Yıllar sonra tekrar izleyici ile buluşan Kısmetse Olur, bu sefer sosyal medya üzerinden yayınlanmaya başladı. İlk sezonunda damga vuran yarışmanın ikinci sezonu da 2023 yılının son çeyreğinde start verdi. İkinci sezon kadın-erkek yarışmacıları kim oldu?

“Kısmetse Olur: Aşkın Gücü” ilk sezonuyla büyük bir ses getirmişti. Katılan yarışmacıların jest ve mimikleri gündem olurken bazı isimler alay konusu olmuştu. Daha önceki senelerde yarışma Kanal D üzerinden yayınlanırken bu sefer farkılığa gidildi.

Birinci sezon YouTube üzerinden yayınlandı ve bu gelenek ikinci sezonda da sürdü. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü geçtiğim yıl Youtube üzerinden yayınlanarak yeniden izleyici karşısına çıktı.

KISMETSE OLUR NE ZAMAN BAŞLADI?

Kısmetse Olur. Aşkın Gücü 2. sezon 24 Eylül 2023 tarihinde başladı. Bu tarihten itibaren izlemek isteyenler YouTube üzerinden programlara göz atabilir.

2. SEZON HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

2023 yılında başlayan Kısmetse Olur, ikinci sezonunu yaşıyor. 2. Sezon yeni bölümleri Pazar günleri hariç her gün saat 18.30’da programın resmi Youtube kanalında yer alıyor.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 2. SEZON YARIŞMACILARI KİMLER?

İkinci sezon başlangıcında kadın yarışmacılar; Aynur, Beyzanur, Buse, Dilara, Hasret, Leyla, Rümeysa, Tatiana ve Yeliz oldu.

9 kadın yarışmacının karşısına Kısmetse Olur’da şu 9 erkek çıktı; Batuhan Berke, Görkem, Mert, Batuhan, Onur, Ozan, Murat, Oğuz, Oğuzhan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler