Karayip Korsanları’ndaki Rolüyle Tanınıyordu: Köpek Balığı Saldırı Oyuncuyu Hayattan Kopardı

Karayip Korsanları’ndaki Rolüyle Tanınıyordu: Köpek Balığı Saldırı Oyuncuyu Hayattan Kopardı

Karayip Korsanları aktörü Tamayo Perry, vahşi bir ölümle karşı karşıya kaldı. Ünlü aktör, deniz sörfü yaparken köpekbalığı saldırısına uğradı. Saldırı ile beraber oyuncu hayatına kaybetti.

Karayip Korsanları oyuncusu Tamayo Perry, Hawaii'deki bir köpekbalığı saldırısının ardından öldü. Blue Crush ve Hawaii Five-0'da da yer alan Perry, Pazar öğleden sonra öldüğünde Hawaii'nin Oahu adasındaki Malaekahana plajında sörf yapıyordu.

Yerel acil servisler, "köpekbalığı tarafından ölümcül şekilde yaralanan" bir kişiye çağrıldıklarını ve Perry'nin cesedini okyanustan almak için bir jetski kullandıklarını söyledi.

ekran-resmi-2024-06-25-13-04-48.png

ÜNLÜ AKTÖR, KÖPEKBALIĞI SALDIRISINA UĞRADI

Honolulu Okyanus Güvenliği şef vekili Kurt Lager düzenlediği basın toplantısında, Perry'nin dünya çapında ve Oahu'nun Kuzey Kıyısı'nda tanınan "herkes tarafından sevilen" bir cankurtaran ve profesyonel sörfçü olduğunu söyledi. Yapılan açıklamada;

“Tamayo'nun kişiliği herkes tarafından seviliyordu. İnsanlar onu ne kadar sevse de diğer herkesi daha çok seviyordu. Tamayo'nun ailesine başsağlığı diliyoruz.”

KARAYİP KORSANLARI FİLMİNDE TANINDI

Penélope Cruz ve Johnny Depp'in başrollerini paylaştığı serinin dördüncüsü olan Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'da Perry, buccaneers'dan birini canlandırdı. Ayrıca Elmore Leonard'ın romanından uyarlanan Owen Wilson sörf filmi The Big Bounce'da dublör olarak yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler