Jennifer Lopez, Yaz Tatilini Eşi Ben Affleck’ten Ayrı Mı Geçiriyor?

Jennifer Lopez, Yaz Tatilini Eşi Ben Affleck’ten Ayrı Mı Geçiriyor?

Dış basında yer alan magazin haberinde ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, eşiyle ayrı bir yaz tatili geçiriyor. Jennifer Lopez ve Ben Affleck yazı ayrı geçirirken işler mükemmel olmadığında bile her zaman iyi bir tavıra sahip olduğunu gösterdi.

Dış kaynaklı bir habere göre, 55 yaşındaki yıldız isim "Ben Affleck'i haftalardır görmediğini" açıklıyor. Lopez ve kocasının evliliklerindeki gerginliğin ortasında "ayrı ayrı hareket ettiğini" de sözlerine ekliyor.

Lopez, Hamptons'da uzun süre kalmasının ve Avrupa'da bir tatilin ardından Los Angeles'ta bir ev aramaya devam etti.

JENNİFER LOPEZ, YAZ TATİLİNİ EŞİ BEN AFFLECK’TEN AYRI MI GEÇİRİYOR?

ekran-resmi-2024-08-06-16-31-48.png

ÇİFTİN AYRI YAŞAMALARI GÜNDEMDE

Lopez, yakın zamanda Beverly Hills'te "gerçekten olağanüstü" bir eve baktığını söyledi. Kaynak, liste hakkında "inzivaya çekilmek isteyenler için ideal bir ortam" olduğunu aktardı.

Lopez sessizce yeni bir ev arıyor. Mayıs ayında başka bir evi gezdi ve daha önce resmi olarak piyasada olmayan mülkleri görüntüledi.

ekran-resmi-2024-08-06-16-32-10.png

51 yaşındaki Affleck'in 24 Temmuz'da 20,5 milyon dolarlık yeni bir mülk satın almayı tamamlamıştı. Aynı gün, Lopez New York City'deki dairesinin satışını tamamladı ve ayrıca 55. doğum gününü kutladı.

Bu arada çift, Mayıs 2023'te 61 milyon doların biraz altında satın aldıklarından beri paylaştıkları Beverly Hills konağını satmaya çalışıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler