İstanbul İçin Son Çağrı Filminin Galasında Yer Yerinden Oynadı

İstanbul İçin Son Çağrı Filminin Galasında Yer Yerinden Oynadı

Dün galası gerçekleşen “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde adeta yer yerinden oynadı. Filmin başrol oyuncuları eşleriyle birlikte galada göz doldurdu. İşte galada olup bitenler…

İstanbul İçin Son Çağrı filmi, son çekimleriyle beraber tamamlanmış oldu. Filmin dün galası da gerçekleştirildi. Başrollerde ise, yıllar sonra iki isim bir araya geldi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı film, şimdiden merak uyandırdı.

Dijital video platformu Netflix üzerinde yayınlanacak olan film, Amerika ve Türkiye arasında bir yolculuğu anlatıyor. Diğer yandan filmin galası dün İstanbul’da gerçekleşti. Galaya birçok isim katıldı.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ EŞLERİYLE DOYASIYA DANS ETTİ

Filmin başrol oyuncuları, galaya eşleriyle beraber katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ’a eşi Başak Dizer, Beren Saat’e ise eşi Kenan Doğulu eşlik etti. Çiftler doyasıya eğlenirken, o anlar an be an kameralara yansıdı.

Filmi kutlayan çiftler, doyasıya dans etti. Çiftlerin birbirine olan uyumu ise dikkatlerden kaçmadı.

TATLITUĞ VE SAAT’İN FİLM YORUMU

Gala gecesinde Istanbul İçin Son Çağrı filminin başrol oyuncuları değerlendirmede bulunmayı ihmal etmedi. İkili, çekimlerin son derece güzel geçtiğini vurguladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Modern ilişkilerin anlatıldığı bir hikaye. Selin ve Mehmet hem New York'u hem de kendilerini keşfediyorlar. Bence insanlar izlediklerinde günlük hayatlarında yaşadıkları ilişkileri gözden geçirecek. Kendilerine sorular soracak. Bence çok samimi bir hikaye işledik” yorumunu yaptı.

Bir diğer başarılı oyuncu Beren Saat ise, film hakkında “Selin ve Mehmet'in hikayesi anlatıyor. Filmimiz çok eğlenceli bir aşk hikayesi. Umarım siz de eğlenirsiniz. New York'taki galada salonda herkesin olumlu tepkisi göstermesi mutlu etti. Kendimizi yeniden perdede görmek heyecanlandırdı. New York'ta çalışmak çok keyifliydi” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler