İrem Derici’den Yine İddialı Sözler: Yaptığı Açıklama Çok Konuşulur

İrem Derici’den Yine İddialı Sözler: Yaptığı Açıklama Çok Konuşulur

Gündemden bir türlü düşmeyen İrem Derici’den yeni bir açıklama geldi. Ağızları açık bırakacak bir açıklama yapan Derici, yine birçok takipçisini şaşırttı. Magazin dünyasına sürekli haber olan Derici neler söyledi?

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber şarkıcılar, Akdeniz ve Ege’de sahne almaya başladı. Bunlardan biri de İrem Derici oldu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Çeşme’de sahne aldı. Sevenleriyle bir araya gelen Derici, Çeşme’yi coşturdu. Şarkıcının bir itirafı ise olay oldu.

İREM DERİCİ’DEN YİNE İDDİALI SÖZLER

İrem Derici, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklama yine gündem oldu. Ünlü şarkıcı, genç erkeklerden hoşlandığını aktardı. İrem Derici,

“Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden.”

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuş, Türk pop müziği şarkıcısıdır. Kendine özgü sesi ve enerjik sahne performanslarıyla tanınan Derici, Türkiye’nin en popüler pop sanatçılarından biri olarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

İrem Derici, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymuş ve bu alanda kendini geliştirmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi aldıktan sonra, İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda piyano eğitimi görmüştür. Profesyonel müzik kariyerine 2012 yılında katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasıyla adım atan Derici, burada gösterdiği performansla dikkat çekmiştir.

irem-derici-kimdir.webp

2013 yılında yayımladığı “Bensiz Yapamazsın” adlı single’ıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Ardından gelen “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı,” “Kalbimin Tek Sahibine,” ve “Zorun Ne Sevgilim?” gibi hit şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara yerleşmiştir. Derici’nin özellikle “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısı, düğünlerde ve özel etkinliklerde çokça tercih edilen bir parça haline gelmiş ve geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiştir.

İrem Derici, müzik kariyerinin yanı sıra televizyon programları ve sosyal medyada da aktif bir isimdir. Kendine has mizah anlayışı ve samimi kişiliğiyle büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Müzik videoları, şarkıları ve sahne performanslarıyla birçok ödül kazanmış ve Türk pop müziğinde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Derici, hem müziği hem de renkli kişiliğiyle Türkiye’nin en tanınmış ve sevilen sanatçılarından biri olarak kariyerine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler