İrem Derici Henüz Yeni Ayrılık Açıklaması Yapmıştı: İşte Yeni Sevgilisi…

İrem Derici Henüz Yeni Ayrılık Açıklaması Yapmıştı: İşte Yeni Sevgilisi…

Ünlü şarkıcı İrem Derici henüz yeni bir ayrılık yaşamıştı. Üstünden çok zaman geçmeden yeni aşkını ilan etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla taze sevgilisini duyurdu. İşte Derici’nin yeni sevgilisi…

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile yollarını ayırmıştı. İkili, anlaşmalı şekilde ilişkilerine son vermişti. Derici, eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı.

ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISIYLA 8 AYLIK BİRLİKTELİK

İrem Derici’nin bir önceki sevgilisi Atakan Işıktutan, eski Survivor yarışmacısıydı. 8 ay beraber olan çift anlaşarak ayrıldı. İrem Derici, ayrılığı sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde paylaşmıştı;

Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk.

Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.

ekran-resmi-2023-11-13-14-41-59.png

YENİ SEVGİLİSİNİ DE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ünlü ve başarılı şarkıcı İrem Derici, yeni sevgilisini yine sosyal medya üzerinden paylaştı. İrem Derici, Gökhan Fırat ile beraber olduğunu duyurdu. Derici, fotoğrafçı ve yönetmen olarak tanınan Gökhan Fırat ile el ele bulunduğu bir fotoğrafı paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler