İnci Taneleri Ekibinden Özür Mesajı: “Hatıran Yeter” Şarkısıyla Gündem Olmuştu…

İnci Taneleri Ekibinden Özür Mesajı: “Hatıran Yeter” Şarkısıyla Gündem Olmuştu…

İnci Taneleri dizisi son bölümle olay olmuştu. Dizide yer alan “Hatıran Yeter” şarkısının asıl sahibiyle seslendirilmemesi çok konuşuldu. Ekipten konuya ilişkin açıklama geldi. Jet hızında özür mesajı paylaşıldı.

İnci Taneleri dizisinde son bölümde yaşananlar yine çok konuşuldu. Bölüm içinde Yılmaz Erdoğan, “Hatıran Yeter” şarkısını seslendirdi. Ancak şarkının Serkan Kaya versiyonu aktarıldı. Bunu duyan Ferdi Tayfur’un kızı, sitem attı.

İNCİ TANELERİ EKİBİ’DEN ÖZÜR

Kanal D yayınlanan İnci Taneleri, güçlü kadrosuyla reytingleri alt üst ediyor. 3. bölümde Ferdi Tayfur olayı tepki çekince ekipten açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden ekipten şu mesaj verdi;

“İnci Taneleri'nin üçüncü bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen Hatıran Yeter şarkısının bestesinin de Ferdi Tayfur'a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri şair Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği ise sayın Yılmaz Tatlıses'e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle sayın Yılmaz Tatlıses'i saygıyla anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler