İlker Ayrık Yeni Mesleğini Açıkladı: İstanbul’un Göbeğinde Bakın Ne Yapıyor?

İlker Ayrık Yeni Mesleğini Açıkladı: İstanbul’un Göbeğinde Bakın Ne Yapıyor?

Başarılı ve yakışıklı oyuncu İlker Ayrık, İstanbul’daki evinde yeni bir mesleğe başladı. İstanbul’da daha önceden aldığı 17 dönümlük arazide çiftlik kuran Ayrık, artık doğla yaşama geçti. İşte detaylar…

Geniş Aile, Seksenler ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi yapımlarda boy göstermişti. Özellikle de Sesksenler “Çağatay” rolüyle büyük çıkış yapmıştı. Birçok filmde de başarılı bir oyunculuk kariyeri gösterdi.

İlker Ayrık, oyunculuk mesleğinin yanında çiftçilik yapmaya başladı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Ayrık, yeni planları hakkında konuştu.

AYRIK, İSTANBUL’DA ÇİFTLİK KURDU

Başarılı ve yakışıklı oyuncu İlker Ayrık, geçtiğimiz gece rapçi Ceza’nın saygı gecesine katıldı. Gecenin ardından Ayrık, Magazin Online muhabirine açıklamalar yaptı. Başarılı oyuncu Ayrık,

“Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum. Rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor, şu anda öyle değil, hobi amaçlı devam ediyor. Daha iyi olması için çalışıyoruz.

Yeni programlar için görüşüyoruz. Çok kanalla çok proje görüşüyoruz. Herhalde sonbaharda veya yılbaşına doğru bir iş yapacağız. Onun dışında YouTube'da iş yapmaya devam ediyoruz. Çok iyiyim, kendimi çok iyi hissediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler