İdo ve Yasemin Çifti İkiz Bebeklerine Koyacakları İsmi Belirledi

İdo ve Yasemin Çifti İkiz Bebeklerine Koyacakları İsmi Belirledi

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, baba sevinci yaşamasına az bir süre kaldı. Eşiyle beraber mutlu bir birliktelik geçiren İdo Tatlıses, ikiz bebek mutluluğu yaşıyor. Ayrıca çift doğacak bebekleri için isimlerini de çoktan belirledi. İşte detaylar…

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 2021 yılında dünya evine girmişti. İkili uzun süren bir aşk birlikteliği yaşamıştı. Uzun süren aşk hikayesini 2021 yılında taçlandıran çift, mutluluklarını devam ettiriyor.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, şimdilerde anne-baba olma heyecanı yaşıyor. İkiz bebeğe hamile olan Yasemin Şefkatli, gün sayıyor. İkilinin bebeklerini kucağına almasına az bir süre kaldı. Diğer yandan bebeklerine verecekleri isimlerde belli oldu.

İKİZLERE BABALARININ İSMİ VERİLECEK

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti gelenek haline gelen bir karara imza attı. Geçmişten günümüze kadar devam eden anne-babanın ismini yaşatmaya devam edecek.

İkili, doğacak olan bebeklerine babalarının ismini vereceklerini açıkladı. Erkek çocuk bekleyen çift, isim için İbrahim ve Sinan isimlerini tercih etti.

DOĞUM YENİ YILDA OLACAK

Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde bir davete katılmıştı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, doğumu hakkında bilgi verdi. Şefkatli, doğumun 2024 yılının Ocak ayında gerçekleşeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler